Skip to content

Vi har fået nye it-systemer og der arbejdes på den sidste del af opsætningen. Tilmeldingen virker derfor ikke lige nu, selvom der står Læg i kurv. Tilmelding foregår derfor ved at sende en mail til info@fof-sonderborg.dk. Inden for de næste uger lægger vi efterårets hold, ture og foredrag på siden, så følg med her og på vores Facebook-profil. HUSK dit coronapas når du går på aftenskole!

100 år med Simon Spies

Den 1. september 2021 kunne rejsekongen have fejret sin 100 års fødselsdag, hvis han altså ikke var draget af sted på sin sidste rejse allerede i 1984. Men derfor skal han alligevel fejres, synes jeg.

Dette foredrag om Simon Spies hører til blandt mine favoritter, fordi jeg nyder fortællingen om denne excentriske iværksætter og mangemillionær. Jeg træder ind og ud af rollen som Simon Spies løbende i foredraget til stor latter for publikum, der får både facts, anekdoter og historier, som ingen har hørt før. Skolekammerater, venner, samarbejdspartnere og medarbejdere har delt en masse historier med mig, som jeg giver videre.

I foredraget får publikum grinet meget, men der bliver også plads til rørende øjeblikke og tid til eftertænksomhed. 

 

"Endelig et interessant, fængslende og sandfærdigt foredrag om Simon Spies. Jeg giver det max. stjerner. ****** (6 stjerner)" 
Leif Thielemann
Ven, konsulent for Simon Spies og ansat i Spies Rejser

Information

  • Dato 09.03.2022-09.03.2022
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Lokale Salen
  • Bemærkninger Der udstedes ikke billetter til vores foredrag, og der er ikke nummererede pladser. Når du ankommer, bedes du henvende dig ved FOF’s vært/værtinde i døren og blive krydset af. Dørene åbnes en halv time inden planlagt start for foredraget.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 09.03.2022 19:00-21:00 Multikulturhuset, Sønderborg Stig Ulrichsen

Stig Ulrichsen