Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar, der kan derfor stadig mangler billeder og tekster på flere hold. Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Besøg Mercedes-fabrikken i Bremen

Besøg Mercedes-fabrikken i Bremen

På denne dejlige miniferie er der mulighed for at opleve bilfabrikken Mercedes, som jo er en af verdens bedste biler, der bliver produceret flere steder i Tyskland. Vi kommer tæt på, hvordan storproducenten producerer deres unikke, verdenskendte biler. Desuden byder turen byder også på en guidet rundtur i den gamle bydel i Bremen, hvor vi ser den høje Roland-statue og den smukke gamle bymidte. 

Dag 1
Efter opsamling kører vi over grænsen. Ved ankomsten til Bremen kører vi direkte til byen og tager vi på en guided rundtur i byen til fods. Vi ser bl.a. det 600 år gamle Rådhus med den fem meter høje Roland-statue. På rundturen ser vi Petri domkirken opført mellem 1042 og 1522 og er bygget af sten fra den gamle bymur. Det historiske centrum omkring Schnoor bydelen er med de krogede, snævre gader og omkring 100 gavlhuse fra 1400 -1500-tallet fyldt med liv fra kunsthåndværkere, restauranter og butikker. Tidligere var byen kendt for sin import af kaffe og havde op mod hundrede kafferisterier. Mest kendt er nok Kaffee Hag, hvor det tidligere domicil i dag rummer et spændende museum.

Efter en dejlig oplevelse kører vi til vores hotel, hvor vi indkvarteres. Herefter er aftenen og middag på egen hånd.  

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi direkte til Mercedes fabrikken, hvor vi kommer bag kulisserne i en topmoderne bilfabrik, hvor forskellige modeller bliver fabrikeret. som SL-, SLK-, CLK- eller C-Klasse. Det bliver fantastisk at se, hvorledes man arbejder på en moderne fabrik, og se tilblivelse af disse stolte biler ved hjælp af en blanding af robotter og dygtige medarbejdere. 

Efter et spændende besøg på Mercedes-fabrikken, kører vi retur til Danmark. Hvis tiden tillader det, før vi holdet ved grænsen inden vi ankommer til vores hjembyer. 

Pris pr. person:

 • I delt dobbeltværelse kr. 1.895, -
 • Tillæg for eneværelse kr. 295, -
 • Afbestillingsforsikring - 7% af rejsens pris. Ønskes afbestillingsforsikring skal der oplyses følgende i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Oplysningerne er pr. person der tilmeldes: CPR-nr., navn, adresse, telefonnummer og email-adresse.

Prisen inkluderer:

 • Kørsel i 4-stjernet bus
 • 1 x overnatning med morgenmad
 • 1 x middag
 • 1 x besøg på Mercedes fabrik
 • 1 x guidet byrundtur i Bremen
 • Alle udflugter i henhold til program
 • Dansk rejseleder

Opsamling:

 • Kl. 09.30 - Lejrvejen v/OK - Padborg
 • Hjemkomst ca. kl. 20.00

 

FOF og GIBA Travel håber, at alle har har haft en uforglemmelig tur, siger tak for denne gang og på gensyn til nye oplevelser og eventyr. 

BEMÆRK VENLIGST

Den tekniske rejsearrangør er GIBA Travel

Turen udbydes i samarbejde med andre FOF-afdelinger

Ved afmelding fra ture og rejser er det den tekniske rejsearrangørs afbestillingsbetingelser, der er gældende. Læs mere her.

Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i programmet.