Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar, der kan derfor stadig mangler billeder og tekster på flere hold. Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Besøg Mercedes-fabrikken i Bremen

På denne dejlige miniferie er der mulighed for at opleve bilfabrikken Mercedes, som jo er en af verdens bedste biler, der bliver produceret flere steder i Tyskland. Vi kommer tæt på, hvordan storproducenten producerer deres unikke, verdenskendte biler. Desuden byder turen byder også på en guidet rundtur i den gamle bydel i Bremen, hvor vi ser den høje Roland-statue og den smukke gamle bymidte. 

Dag 1
Efter opsamling kører vi over grænsen. Ved ankomsten til Bremen kører vi direkte til byen og tager vi på en guided rundtur i byen til fods. Vi ser bl.a. det 600 år gamle Rådhus med den fem meter høje Roland-statue. På rundturen ser vi Petri domkirken opført mellem 1042 og 1522 og er bygget af sten fra den gamle bymur. Det historiske centrum omkring Schnoor bydelen er med de krogede, snævre gader og omkring 100 gavlhuse fra 1400 -1500-tallet fyldt med liv fra kunsthåndværkere, restauranter og butikker. Tidligere var byen kendt for sin import af kaffe og havde op mod hundrede kafferisterier. Mest kendt er nok Kaffee Hag, hvor det tidligere domicil i dag rummer et spændende museum.

Efter en dejlig oplevelse kører vi til vores hotel, hvor vi indkvarteres. Herefter er aftenen og middag på egen hånd.  

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi direkte til Mercedes fabrikken, hvor vi kommer bag kulisserne i en topmoderne bilfabrik, hvor forskellige modeller bliver fabrikeret. som SL-, SLK-, CLK- eller C-Klasse. Det bliver fantastisk at se, hvorledes man arbejder på en moderne fabrik, og se tilblivelse af disse stolte biler ved hjælp af en blanding af robotter og dygtige medarbejdere. 

Efter et spændende besøg på Mercedes-fabrikken, kører vi retur til Danmark. Hvis tiden tillader det, før vi holdet ved grænsen inden vi ankommer til vores hjembyer. 

Pris pr. person:

 • I delt dobbeltværelse kr. 1.895, -
 • Tillæg for eneværelse kr. 295, -
 • Afbestillingsforsikring - 7% af rejsens pris. Ønskes afbestillingsforsikring skal der oplyses følgende i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Oplysningerne er pr. person der tilmeldes: CPR-nr., navn, adresse, telefonnummer og email-adresse.

Prisen inkluderer:

 • Kørsel i 4-stjernet bus
 • 1 x overnatning med morgenmad
 • 1 x middag
 • 1 x besøg på Mercedes fabrik
 • 1 x guidet byrundtur i Bremen
 • Alle udflugter i henhold til program
 • Dansk rejseleder

Opsamling:

 • Kl. 09.30 - Lejrvejen v/OK - Padborg
 • Hjemkomst ca. kl. 20.00

 

FOF og GIBA Travel håber, at alle har har haft en uforglemmelig tur, siger tak for denne gang og på gensyn til nye oplevelser og eventyr. 

BEMÆRK VENLIGST

Den tekniske rejsearrangør er GIBA Travel

Turen udbydes i samarbejde med andre FOF-afdelinger

Ved afmelding fra ture og rejser er det den tekniske rejsearrangørs afbestillingsbetingelser, der er gældende. Læs mere her.

Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i programmet. 

 

 

 

Information

 • Dato 01.11.2022-02.11.2022
 • Adresse Opsamlingssted
  Se nærmere i holdbeskrivelsen
 • Lokale Rødekro, McDonald's
 • Bemærkninger Ved tilmelding til kulturture, udflugter og rejser frafalder vores almindelige afbestillingsregler. Tilmeldingen er bindende med det samme, og betalingen refunderes ikke uanset, hvordan afbud gives. Det er i stedet den tekniske rejsearrangørs afbestillingsregler, der er gældende. Det er GIBA Travel der er teknisk rejsearrangør på denne tur/rejse. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i programmet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 01.11.2022 06:15-20:00 Opsamlingssted Gina Banke
2 Onsdag 02.11.2022 06:15-20:00 Opsamlingssted Gina Banke

Gina Banke

Det fynske rejsebureau GIBA Travel arrangerer rejser til en stor del af Europa. 
Ejeren Gina Banke har boet i mere end 16 år i Frankrig og har i alle årene arbejdet inden for turist- og vinbranchen. Hun er rejseleder på mange af rejserne - især vinrejserne til Frankrig - men også til Italien, Tyskland og Spanien. 
Samtidig er Gina Banke også foredragsholder med bl.a. vinrejser men også vinsmagning og madlavning på programmet. 
GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera, krydstogt og gourmet til et modent publikum. 
Rejserne er med oplevelser ud over det sædvanlige og med et højt fagligt indhold. 
GIBA Travel benytter sig af erfarne rejseledere med en faglig viden inden for området.
”Det er ren forkælelse og godt tilrettelagte og varierede programmer,” siger mange, der har rejst med GIBA Travel siden begyndelsen. Og noget er der om snakken!
GIBA Travel mener, at alle engang imellem har brug for at blive forkælet på den ene eller anden måde:
Få fast chauffør, udflugter med guider, kulinariske oplevelser, ny viden om kultur og historie og se og oplev
noget, du ikke finder andre steder. Noget, der er skønt at glæde sig til, dejligt, mens det varer, og rart at tænke tilbage på.