Skip to content

HUSK at vi har løbende optag på rigtig mange hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt kontoret på tlf. 93 88 15 97 og forhør dig om dine muligheder.

Juletur til Tivoli

Juletur til Tivoli

Det berømte julemarked i Tivoli er altid et besøg værd. Tag med på en dejlig juletur til Tivoli og oplev det julepyntede Tivoli og se de mange hyggelige juleboder. Inden vi forlader København, skal vi naturligvis se det smukt juleudsmykkede Kongens Nytorv. 

Overalt i Tivoli er der en helt fantastisk julestemning, og vi møder måske julemanden, der hygger om havens gæster. Der er mange muligheder for underholdning i parken eller shopping i denne skønne gamle forlystelsespark, hvor man kan gå på opdagelse i de mange flotte boder, prøve forlystelser, se nisserne forberede sig til juleaften i Nissekøbing og opleve Tivolis forrygende Nisseband på Påfugle-scenen. Stadeholderne har alle arbejdet hårdt for, at deres boder er så smukt og festligt pyntet som muligt. Alle bugner de af gaver, delikatesser, mad og drikkevarer. 

Der er fire timer til rådighed i Tivoli, så der er tid til at se de mange julepyntede boder og smage de store klejner med gløgg.


Prisen inkluderer:
Busrejse i 4-stjernet bus
1 x kaffe + rundstykke 
1 x sandwich (hjemturen) 
1 x entre Tivoli
Ophold i ca. 4 timer i Tivoli
Repræsentant fra GIBA Travel


Opsamling
Kl. 08.00 – Sønderborg, Kirketorvet
eller kl. 08.40 – Rødekro, Samkørselsplads v/Circle K 

Hjemkomst ca. kl. 22.00.

FOF og GIBA Travel håber, at alle har har haft en uforglemmelig tur, siger tak for denne gang og på gensyn til nye oplevelser og eventyr. 

BEMÆRK VENLIGST

Den tekniske rejsearrangør er GIBA Travel

Turen udbydes i samarbejde med andre FOF-afdelinger

Ved afmelding fra ture og rejser er det den tekniske rejsearrangørs afbestillingsbetingelser, der er gældende. Læs mere her.

Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i programmet.