Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar, der kan derfor stadig mangler billeder og tekster på flere hold. Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Skovtårnet og Gisselfeld Kloster

Navnet Gisselfeld kan føres helt tilbage til år 1370, men den røde borg, som man ser i dag, blev bygget i perioden 1547 til 1575 af Peder Oxe, Danmarks mægtige rigshofmester. Det smukke herregårdslandskab har inspireret og tiltrukket kunstnere som f.eks. H.C. Andersen. Det var her, H.C. Andersen fik idéen til "Historien om en and", som senere blev til "Den Grimme Ælling". 

På rundvisningen kommer man helt tæt på den autentiske, historiske slotsstemning og oplever Gisselfeld Kloster indefra. Vi går gennem de smukke saloner og får fornemmelsen af at være en del af den adelige storhedstid helt tilbage til 1600-tallet. Gisselfeld Kloster byder på mange skønne unikaer og er bl.a. kendt for en enestående samling af porcelæn. 

Efter frokost er det tid til dagens udfordring: Vi skal besøge Camp Adventures’ nye udsigtstårn, Skovtårnet, der er 45 meter højt med en 650 meter spiralrampe og tager os 140 meter over havet.

Prisen inkluderer:

 • Bustransport tur/retur
 • Morgenkaffe og rundstykke
 • Entré og rundvisning Gisselfeld Kloster
 • Entré til Tårnet
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe
 • Rejseleder

Opsamling

 • Kl. 06.30 – Parkeringspladsen foran FOF Sønderborg, Gerlachsgade 2, 6400 Sønderborg
 • Hjemkomst ca. kl. 20.00

FOF og GIBA Travel håber, at alle har har haft en uforglemmelig tur, siger tak for denne gang og på gensyn til nye oplevelser og eventyr. 

BEMÆRK VENLIGST

Den tekniske rejsearrangør er GIBA Travel

Turen udbydes i samarbejde med andre FOF-afdelinger

Ved afmelding fra ture og rejser er det den tekniske rejsearrangørs afbestillingsbetingelser, der er gældende. Læs mere her.

Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i programmet. 

 

Information

 • Dato 06.09.2022-06.09.2022
 • Adresse FOF Sønderborg
  Gerlachsgade 2
  6400 Sønderborg
 • Lokale Parkeringspladsen
 • Bemærkninger Ved tilmelding til kulturture, udflugter og rejser frafalder vores almindelige afbestillingsregler. Tilmeldingen er bindende med det samme, og betalingen refunderes ikke uanset, hvordan afbud gives. Det er i stedet den tekniske rejsearrangørs afbestillingsregler, der er gældende. Det er GIBA Travel der er teknisk rejsearrangør på denne tur/rejse. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i programmet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.09.2022 06:30-20:00 FOF Sønderborg Gina Banke

Gina Banke

Det fynske rejsebureau GIBA Travel arrangerer rejser til en stor del af Europa. 
Ejeren Gina Banke har boet i mere end 16 år i Frankrig og har i alle årene arbejdet inden for turist- og vinbranchen. Hun er rejseleder på mange af rejserne - især vinrejserne til Frankrig - men også til Italien, Tyskland og Spanien. 
Samtidig er Gina Banke også foredragsholder med bl.a. vinrejser men også vinsmagning og madlavning på programmet. 
GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera, krydstogt og gourmet til et modent publikum. 
Rejserne er med oplevelser ud over det sædvanlige og med et højt fagligt indhold. 
GIBA Travel benytter sig af erfarne rejseledere med en faglig viden inden for området.
”Det er ren forkælelse og godt tilrettelagte og varierede programmer,” siger mange, der har rejst med GIBA Travel siden begyndelsen. Og noget er der om snakken!
GIBA Travel mener, at alle engang imellem har brug for at blive forkælet på den ene eller anden måde:
Få fast chauffør, udflugter med guider, kulinariske oplevelser, ny viden om kultur og historie og se og oplev
noget, du ikke finder andre steder. Noget, der er skønt at glæde sig til, dejligt, mens det varer, og rart at tænke tilbage på.