Skip to content

Administrationen holder efterårsferie i uge 42, men hjemmesiden er åben for tilmeldinger og du er altid velkommen til at sende en mail på info@fof-sonderborg.dk, som vil blive besvaret hurtigst muligt i uge 43.

Alcohol Ink

Alcohol ink er som navnet afslører alkoholbaseret blæk og kan bruges på glatte flader som syntetisk papir, glas, klinker eller metal. Men ikke på alm. papir eller andet der suger farven.
Alcohol ink tørrer hurtigt, og er spændende at arbejde med, da den blander sig på overflader og gir en fed effekt når den ”skubber” andre farver væk.
Du kan prøve at male på syntetisk papir og på lærred der først er mættet med limlak. Og man kan bagefter bruge tusser til at tegne mønstre ovenpå. Du kan også bruge en speciel folie til at gi effekter med -og se flere andre teknikker.
Farverne er ret dyre. Men er meget drøje.
Du kan købe en startpakke med det du skal bruge til at komme i gang for 300 kr.
Øvrige materialer kan også købes på kurset.
Har du spørgsmål, så kontakt mig.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 02.11.2021 18:00-21:30 Tina Bonde
Underviser

Tina Bonde

Jeg bor i Haderslev, kommer fra Sydals og har butik I Sønderborg.
Jeg har altid arbejdet med det kreative. Jeg er uddannet beskæftigelsesvejleder og har arbejdet i et dagcenter i over 20 år. 
Jeg har også arbejdet med design. De sidste 14 år har jeg været selvstændig og har undervist i over 30 år. Til daglig er jeg også mentor for praktikanter fra Jobcentret, som kommer i mit værksted.