Skip to content

Er du vores nye underviser? Undskyld det roder! Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som én af de første.

Læs mere

Sun Printing - tekstiltryk

Skab dine egne unikke tekstiler med denne enkle teknik. Det er sjovt og fantastisk. Det rene trylleri. Du får kendskab til teknikken og får forskellige tekstilstykker, som du efterfølgende kan sy til små poser, på tasker, puder, bogomslag, punge etc.

Du arbejder med planter, økocertificerede tekstilfarver og solens varme.
Det er en forudsætning, at solen skinner fra en skyfri himmel, og at det ikke blæser, for at kurset gennemføres.

Materialeliste tilsendes en uge før kursusstart. Underviseren har alle farvematerialer etc. med. 
Du skal regne med et beløb til fællesudgifter.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 09.06.2022 13:30-17:45 Aftenskolernes Hus - Kasernen Lone Laursen Bollmann

Lone Laursen Bollmann

Jeg giver gerne min passion til frit broderi videre. Jeg har mange års undervisningserfaring, så du er i trygge hænder. Jeg forstår at give glæden ved broderiet og min viden videre og deler gerne ud af idéer og inspiration såvel til nybegynderen som til den øvede. Jeg har en solid faglig og håndværksmæssig ballast. I forbindelse med Trapholts broderiprojekt, Grænseløse Sting, blev jeg valgt som samarbejdspartner og fik samlet 45 kvinder, som bidrog med deres broderier. Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Skals Håndarbejdsseminarium og billedkunstlærer fra Haderslev Seminarium - desuden efteruddanner jeg mig løbende. 
www.lonesbroderi.dk.