Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Ecoprint – Naturlige teknikker på naturlige fibre

Kom og lær at lave smukke naturlige ecoprint med blomster og plantematerialer. Vi arbejder med naturlige teknikker uden brug af stærke kemikalier og syntetiske farver. Vi skal arbejde med forskellige blomstertryk og bundle dye. Vi laver mindre prøver på bomuld og uld for at øve os og lære teknikkerne, og så slutter vi af med at ecoprinte på et stofnet. Med hjem får du en oversigt over planter, der er gode til at ecoprinte med, de prøver, du har farvet på kurset, og dit stofnet. 

Udgifter til materialer på 250 kr. afregnes direkte med underviseren.
 

Information

  • Dato 08.10.2022-08.10.2022
  • Adresse Ahlmann-Skolen
    Kongevej 35
    6400 Sønderborg
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger Undervisningsmaterialer er som udgangspunkt ikke inkluderet i prisen. Dem medbringer du selv eller køber og afregner direkte med underviseren. Så vidt muligt oplyser vi en forventet udgift på vores hjemmeside. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 08.10.2022 10:00-15:00 Ahlmann-Skolen Lotte Denckert Andersen
Underviser

Lotte Denckert Andersen

Jeg hedder Lotte Denckert og driver til daglig Plantefarveren.dk. Jeg har stor passion for plantefarvning og har over en årrække brugt næsten al min tid på at farve, eksperimentere og udvikle nye teknikker. Jeg har også stor passion og interesse for plantefarvningens historie og for planter og tekstiler i al almindelighed. Jeg arbejder med både animalske og vegetabilske fibre. Jeg brænder for at formidle min viden til mennesker, der ligesom jeg brænder for håndværk og håndarbejde. På mine kurser er der stor plads til at stille spørgsmål og til at eksperimentere og lade sig lede af sine interesser. Mine kurser er meget praktiske - det er vigtigt, at alle får det i hænderne, og at alle føler sig klædt på til at kunne gå hjem og eksperimentere og udvikle sig som plantefarver.