Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Ecoprinting

Her skaber du naturtro aftryk af blade og planter på tekstiler ved brug af naturlige pigmenter, garvesyre, fugt og varme. En helt speciel og enkel teknik, som giver unikke tekstiler. Brug planter fra din have eller fra din sidste skovtur.
Det bliver en dag med eksperimenter og leg med naturmaterialer. Du kommer igennem tre prøvestykker på silke og uld, som du efterfølgende kan sy af eller brodere på.
For dig, der er nysgerrig og vil overraskes af imponerende plantetryk.
Efter kurset er du klar til selv at arbejde videre med processen.

Medbring forskellige planter fra haven eller lokalområdet, hvor du bor, et par gummihandsker, tyk snor, et gammelt håndklæde, en køkkenrulle, arbejdstøj og madpakke.

Materialeudgifter på 100,00 kr. afregnes direkte med underviseren.

Information

  • Dato 11.09.2022-11.09.2022
  • Adresse Ahlmann-Skolen
    Kongevej 35
    6400 Sønderborg
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger Medbring forskellige planter fra haven eller lokalområdet, hvor du bor, et par gummihandsker, tyk snor, et gammelt håndklæde, en køkkenrulle, arbejdstøj og madpakke.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 11.09.2022 09:00-16:00 Ahlmann-Skolen Lone Laursen Bollmann

Lone Laursen Bollmann

Jeg giver gerne min passion til frit broderi videre. Jeg har mange års undervisningserfaring, så du er i trygge hænder. Jeg forstår at give glæden ved broderiet og min viden videre og deler gerne ud af idéer og inspiration såvel til nybegynderen som til den øvede. Jeg har en solid faglig og håndværksmæssig ballast. I forbindelse med Trapholts broderiprojekt, Grænseløse Sting, blev jeg valgt som samarbejdspartner og fik samlet 45 kvinder, som bidrog med deres broderier. Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Skals Håndarbejdsseminarium og billedkunstlærer fra Haderslev Seminarium - desuden efteruddanner jeg mig løbende. 
www.lonesbroderi.dk.