Skip to content

Er du vores nye underviser? Undskyld det roder! Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som én af de første.

Læs mere

Det indiske køkken

Det indiske køkken

Der er sådan en god balance og super meget velsmag i det indiske køkken, hvor man nemt kan lave budgetvenlige og vegetariske opskrifter med linser og ris. Det er sundt og lækkert, og så kan indisk mad med stor succes serveres for gæster og gøres festlig med små skåle raita-agurkedressing, ris, gode lune hjemmebagte naanbrød og den traditionelle indiske lassi.
Du får prøvet mange sider af det indiske køkken - du lærer bl.a. at lave:

• Papadam
• Frisk mangochutney, raitaer
• Paneer makhani, kylling tikka masala
• Lassi, falooda osv.

Kurset vil være på et niveau, hvor alle kan være med, men hvor man også bliver udfordret. 

Du lærer at lave nogle af de mest berømte og traditionelle lækkerier. Det vil være praktisk, sjovt og informativt for alle deltagerne.
Undervisningssproget vil fortrinsvis være dansk og engelsk.

Medbring:

Drikkevarer, forklæde, viskestykker, karklude, hakkekniv, urtekniv og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.

Der må påregnes udgifter til råvarer, som afregnes direkte med underviseren.