Skip to content

HUSK at vi har løbende optag på rigtig mange hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt kontoret på tlf. 93 88 15 97 og forhør dig om dine muligheder.

Det indiske køkken

Det indiske køkken

Indisk mad er kendetegnet ved dens brug af ris, bælgfrugter og linser sammen med tydelige aromaer og smage opnået ved blanding af krydderier som sennep, karryblade, tamarind, koriander, ingefær, hvidløg, chilipeber, kanel, fed (Jamaica-peber), kardemomme, spidskommen, muskatnød og kokos. Krydret, rig og smagfuld er udtryk, der ofte bruges til at beskrive indisk mad. Indisk køkken betyder smag og aroma. Du lærer at lave nogle af de mest berømte og traditionelle lækkerier. Det bliver praktisk, sjovt og informativt for alle deltagerne.

Undervisningssproget vil fortrinsvis være dansk og engelsk.


Medbring: Drikkevarer, forklæde, viskestykker, karklude, hakkekniv, urtekniv og opbevaringsbokse med låg til retter, du gerne vil gemme.