Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Inspiration til plantebaseret mad - Begyndere

Både min mormor og min mor har altid syltet, bagt og lavet mad fra bunden. Dét har jeg været så heldig at få med mig ved at kigge dem over skuldrene og senere ved bl.a. selv at læse meget mere om og deltage i kurser i dette.
For mig har det altid været helt naturligt at lave mad fra bunden ud fra de råvarer, som er i sæson, da jeg dels kommer fra et barndomshjem med køkkenhave og senere selv har haft køkkenhave i større eller mindre omfang og på nuværende tidspunkt dyrker grøntsager i større stil på en marklod. 
Gennem de senere år er der af mange forskellige årsager kommet fokus på at spise mere plantebaseret mad, et køkken, som indeholder utrolig mange muligheder for at spise både grønt og lækkert, uden at det dermed bliver for besværlig en omstilling af ens vaner.
Jeg har ca. 40 års erfaring med det vegetariske køkken.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i fx en aften med fokus på bælgfrugter, en aften med fokus på hurtig og nem aftensmad, en aften med "tøm dit køleskab" og en aften med klassiske retter i en ny udgave.

Retterne vil som udgangspunkt være vegetariske, ikke veganske.

Der skal regnes med udgifter til råvarer på ca. 300 kr., alt efter sæsonprisen.

Information

  • Dato 27.10.2022-17.11.2022
  • Adresse Broager Skole
    Nejsvej 19
    6310 Broager
  • Lokale Hjemkundskab B17
  • Bemærkninger Bemærk, at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Denne vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang. Så vidt muligt oplyser vi om forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde til vores madlavningskurser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 27.10.2022 18:30-21:00 Broager Skole Mette Juhl Petersen
2 Torsdag 03.11.2022 18:30-21:00 Broager Skole Mette Juhl Petersen
3 Torsdag 10.11.2022 18:30-21:00 Broager Skole Mette Juhl Petersen
Se alle Se færre

Mette Juhl Petersen

Jeg hedder Mette Juhl Petersen, er 58 år gammel og har opholdt mig i et køkken stort set, fra jeg selv kunne sidde og stå.