Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Mere indisk mad

Indisk mad er fuld af krydderier, og alle har lyst til at spise den. Det bliver en udfordrende og ny oplevelse for alle. Du kan overraske din familie med den ret, du tilbereder på kurset. Du lærer at lave nogle af de mest berømte og traditionelle lækkerier. Det bliver praktisk, sjovt og informativt for alle deltagerne.
Undervisningssproget vil fortrinsvis være dansk og engelsk. 


Medbring:
Drikkevarer, forklæde, viskestykker, karklude, hakkekniv, urtekniv og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.

Information

  • Dato 05.11.2022-26.11.2022
  • Adresse Humlehøj-Skolen
    Stråbjergvej 3
    6400 Sønderborg
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger Bemærk, at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Denne vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang. Så vidt muligt oplyser vi om forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os. Drikkevarer, forklæde, viskestykker, karklude, hakkekniv, urtekniv og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.11.2022 10:00-15:00 Humlehøj-Skolen Kanmani Natesan
2 Lørdag 26.11.2022 10:00-15:00 Humlehøj-Skolen Kanmani Natesan

Kanmani Natesan

Vil du overraske din familie eller dine kære med lækker indisk mad? Jeg vil rigtig gerne lære dig, hvordan man laver autentisk indisk mad. Så kom og vær med og bliv en rigtig god indisk kok.