Skip to content

HUSK at vi har løbende optag på rigtig mange hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt kontoret på tlf. 93 88 15 97 og forhør dig om dine muligheder.

Juletid

Spiselige julegaver fra køkkenet

Jeg synes selv at noget af det bedste, som man kan give eller modtage er en hjemmelavet gave, fordi der ligger en iboende kærlighed i at nogen har tænkt på en mens de lavede den.

 

På dette korte kursus op mod jul en mulighed for at kunne komme til at glæde dine nærmeste med lækkerier, hvad enten det skal være syltetøj, kryddersalt eller kryddereddike, en "alt i et glas-brownie" eller noget helt femte !

 

Der er mulighed for at være kreativ med fine etiketter, mærkater, garn og stofrester.

 

Alt foregår på et niveau hvor alle kan være med uanset forudsætninger i et køkken, og så kan du jo fortsætte derhjemme med flere gaver, hvis du har lyst.

 

Medbring selv glas, det kan sagtens være genbrugsglas med skruelåg.

Udgifter til råvarer og materialer må påregnes. 5 -10 kr. til indhold pr. glas med etiketter og lign.

Information

  • Dato 24.11.2022-01.12.2022
  • Adresse Broager Skole
    Nejsvej 19
    6310 Broager
  • Lokale Hjemkundskab B17
  • Bemærkninger Bemærk, at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Denne vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang. Så vidt muligt oplyser vi om forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde til vores madlavningskurser.Medbring selv glas, det kan sagtens være genbrugsglas med skruelåg.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.11.2022 18:30-21:00 Broager Skole Mette Juhl Petersen
2 Torsdag 01.12.2022 18:30-21:00 Broager Skole Mette Juhl Petersen

Mette Juhl Petersen

Jeg hedder Mette Juhl Petersen, er 58 år gammel og har opholdt mig i et køkken stort set, fra jeg selv kunne sidde og stå.