Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Mor-Yoga

Du har lige født din lille, smukke baby, og din læge har sagt god for, at du kan begynde din genoptræning. Lad os hjælpe dig med stille og roligt at øge din energi, styrke og udholdenhed. Kom og mød andre nye mødre på dette restorative og energigivende yoga-efterfødselshold. 
På holdet fokuserer vi på DIG og din genoptræning, men du er selvfølgelig velkommen til at tage din lille baby med.
Holdet undervises på et letforståeligt engelsk.
 

Information

  • Dato 27.09.2022-06.12.2022
  • Adresse Aftenskolernes Hus - Kasernen
    Kasernen
    6400 Sønderborg
  • Lokale 543 - Bevægelse 1
  • Bemærkninger Vær opmærksom på, at du på flere af vores hold selv skal medbringe yogamåtte, og hvad der ellers er relevant udstyr for det pågældende hold. Undervisningen foregår på et letforståeligt engelsk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.09.2022 13:00-14:30 Aftenskolernes Hus - Kasernen Sayora Otaeva
2 Tirsdag 04.10.2022 13:00-14:30 Aftenskolernes Hus - Kasernen Sayora Otaeva
3 Tirsdag 11.10.2022 13:00-14:30 Aftenskolernes Hus - Kasernen Sayora Otaeva
Se alle Se færre
Underviser

Sayora Otaeva

Jeg er uddannet yogalærer og som udøver af yoga gennem de sidste 15 år ved jeg, hvilket vidunderligt værktøj det er for at øge mental og fysisk sundhed og lykke. Yoga gør dit liv mere farverigt. Den giver dig større styrke, øger din balance og kreativitet og modvirker stress – på arbejdspladsen og omkring familie og venner. Kort sagt er yoga med til at forbedre din livskvalitet og hjælper dig til at være mere vågen og opmærksom.

Mit ønske er, at alle børn en dag vil blive undervist i yoga på institutionerne, da den vil hjælpe dem med at håndtere vanskelige situationer og lade børnene vokse op på en sund måde.

Jeg er vokset op i Centralasien nær de smukke Tian Shan-bjerge. Efter at have færdiggjort min bachelorgrad i Russisk Sprog og Litteratur fulgte jeg min interesse for energiarbejde og Chi-energi. Jeg studerede kinesisk Feng Shui og blev derefter certificeret yogalærer i verdens “yoga-hovedstad” Rishikesh. Jeg er derudover certificeret Reiki Master niveau 1, 2 og 3. Baseret på Kundalini Yoga, Hatha Yoga og Tantra har jeg udviklet min egen yogastil, som jeg kalder Cosmic Yoga, og som er velegnet til yogier på alle niveauer.

Du er velkommen til at tjekke min YouTube-kanal „CosmicYoga with Sayora“, hvis du ønsker at vide mere om min yogastil.
Forskellige typer af dans og yoga er min passion. Jeg underviser mine klasser intuitivt.

Jeg bor i Sønderborg sammen med min mand og min datter.