Skip to content

HUSK at vi har løbende optag på rigtig mange hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt kontoret på tlf. 93 88 15 97 og forhør dig om dine muligheder.

Stærke ben og sunde hofter

Stærke ben og sunde hofter

Den gratis prøvegang d. 10. september varer kun 30 minutter, og det vil derfor være en forkortet version af det undervisningen indeholder på det ordinære hold.

Ønsker du at styrke din underkrop for at give dine hofter mere fleksibilitet og mobilitet, så er dette kurset for dig. Vi bruger vores hofter hver dag, også når vi sidder ned. Derfor er sunde, stærke og mobile hofter vigtige for hele din krops sundhed.

Gennem en blanding af yoga, pilates, Tai Chi og dans vil vi arbejde med at styrke og stabilisere dine ben, hofter og knæ. Stabilitet i hofterne samt kropsholdning er også vigtige for vores daglige aktiviteter. Med en skumrulle forbereder vi hver eneste lille muskel i hofter og ben og vækker dem. Vi afslutter hver undervisningsgang med et beroligende lydbad med tibetanske skåle på brystet.

Undervisningen foregår på et letforståeligt engelsk.

Medbring yogamåtte, skumrulle eller massagekugle.