Skip to content

Er du vores nye underviser? Undskyld det roder! Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som én af de første.

Læs mere

Hæv din frekvens

Hæv din frekvens

Ønsker du at lære dig selv bedre at kende gennem en blanding af kunst, vejrtrækning, flowbevægelser og meditation? Eller ønsker du at genopfriske din energi fra din daglige rutine en gang om ugen? Så er dette kursus noget for dig.
 
Kursusprogram:
1. Maleri af livets blomst (hellig geometri)
2. Kaffe/te-pause med samtale om vores energifelt (aura), og hvordan det fungerer
3. Blide flowbevægelser (en blanding af yoga, tai chi, dans og rystebevægelser)
4. Åndedrætsøvelser
5. Meditation/afslapning og lydbad med gong og tibetanske sangskåle
 
Fordele:
Dette kursus vil hjælpe dig med at forbedre dit stressniveau, din søvn og dit blodtryk, hvilket øger lymfecirkulationen, hjælper dig med at frigive flere endorfiner og skaber nye nervebaner i hjernen. Du vil forstå mere om din egen energi, som igen hjælper dig med at udvide din kreative vækst, stimulerer en optimistisk tankegang og forbedrer dit generelle humør.
 
Åndedrætsøvelser vil hjælpe dig med at styrke de kardiovaskulære muskler og forbedrer blodtrykket. Regelmæssig dyb vejrtrækning mindsker også risikoen for slagtilfælde. 
Ydermere stimulerer dyb vejrtrækning vagusnerven, hvilket reducerer stressniveauet.
Blide flowbevægelser bidrager til at forbedre dit fysiske, mentale og følelsesmæssige helbred. Du vil skabe din egen livsblomst - dit unikke geometriske maleri. Livets blomst er én af de grundlæggende hellige geometriske former. Den symboliserer skabelsen og minder os om altings enhed. Dette billede er ikke kun smukt i sin symmetri, det er energisk afbalancerende. Du kan placere genstande på det for at balancere deres energier. Du kan også koncentrere dig om billedet for at balancere og berolige din egen energi. Livets blomst har to orienteringer, som står for energiens maskuline og feminine orienteringer.
 
Emner vi vil drøfte:
Energicentre/chakraer
Energifrekvenser og tips til, hvordan man hæver dem
Forstå bundas/energy locks
Fascia
Følelsesmæssige triggere
Meditation
Chi, vitalitet og kundalini
Torusmeditation
 
Hver uge vil du få lektier for.
 
Medbring:
Lærred eller karton til maling, cirkel, vandfarver, lineal og et par pensler samt en lille notesbog og pen, yogamåtte og eventuelt et tæppe og en lille pude til afslapning.

OBS. Holdet undervises på et letforståeligt engelsk - men det er ok, hvis du foretrækker at tale dansk :)