Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Mindful Yoga - GRATIS prøvetime

På dette yogahold kan alle være med - unge og ældre, mænd og kvinder og alle, der har et aktivt liv med arbejde, familie og andre aktiviteter i hverdagen. 
Dette kursus er for dig, der har behov for en lille pause fra dagligdagen, der til tider kan være travl og hektisk. Det er en skøn blanding af elementer fra Hatha Yoga, Yin Yoga, Mindfulness og afspænding.
Undervisningen tilrettelægges således, at der i starten er fokus på bevidst åndedræt, så du finder en vej ind til dig selv og din krop. Herefter bliver kroppen stille varmet op gennem forskellige rolige fysiske bevægelser med udgangspunkt i Hatha Yoga, der er en af de mest udbredte former for yoga. 
Derefter er der rolige stillinger, der holdes over et stykke tid, inspireret af Yin Yoga, der er lange og dybe stræk, som giver dig mulighed for at give dig tid i de forskellige stillinger og inviterer dig til ro og fordybelse. Træningen foregår langsomt og i et roligt tempo, så du har mulighed for at finde ind til bevidst nærvær i nuet (Mindfulness). Vi slutter af med en meditativ afspænding. 
Således er der plads til ro, fordybelse og nærvær, der giver dig mulighed for at give slip på spændinger -  fysiske og mentale. 
Du lægger dagligdagen fra dig, lærer at mærke efter og bliver mere opmærksom og nærværende i dit liv. Desuden får du mere overskud, energi og glæde ind i din hverdag. 


Medbring selv en yogamåtte, et tæppe og en pude og gerne en yogablok. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 10.09.2022 10:30-11:00 Aftenskolernes Hus - Kasernen Dorthe Kruse Masclet
Underviser

Dorthe Kruse Masclet

Jeg har dyrket yoga siden 2007 og er certificeret og uddannet yogalærer fra Collège National de Yoga, en fransk yogaskole, hvor jeg har fulgt et 4-årigt forløb svarende til 640 timer. 
Da jeg fik mit diplom i 2012, dannede jeg mit eget firma ”Yogadan” samme år og har undervist i Hatha Yoga, Meditation og Yoga Nidra i en forstad til Paris frem til 2018, hvor jeg vendte tilbage til Danmark. 
Jeg er en stille, rolig og hensynsfuld underviser, og der er masser af plads til stilhed, ro og fordybelse i alle mine yogatimer. 

Udover min store interesse for yoga er jeg også meget begejstret for sang. 

Jeg er en ivrig amatørsanger og har sunget i flere kor. I nogle år har jeg haft dét privilegium at kunne tage private sangtimer og en del kurser med en professionel operasanger og en meget alsidig sanglærer, der på fantastisk vis kunne forene sangteknik, stemmetræning, klassisk sang og mantrasang med yoga og meditation.