Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen i FOF Sønderborg igen. HUSK mundbind og gyldigt coronapas.

Yoga hos FOF

Senioryoga - Sønderborg

Med alderen forandres kroppen, og du kan ikke mere det samme. Yogaen giver dig mulighed for at styrke, strække, smidiggøre og arbejde med krop og sind på en blid og rolig måde. Derfor er der på dette hold særligt fokus på arbejde med balancen, rygsøjlen og hoften, så både kroppen og sindet kan fungere optimalt langt oppe i alderen, og du kan bevare et godt og sundt helbred. Åndedrættet indgår som en vigtig del af programmet. Du vil opleve mere energi, en ydre og indre ro og i det hele taget mere glæde i din hverdag. 

 

Hold i Nordborg er under oprettelse. De kommer forventeligt til at ligge mandag formiddag. Følg med her på siden eller send en mail for at få direkte besked. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 20.01.2022 10:30-11:45 Aftenskolernes Hus - Kasernen Dorthe Kruse Masclet
2 Torsdag 27.01.2022 10:30-11:45 Aftenskolernes Hus - Kasernen Dorthe Kruse Masclet
3 Torsdag 03.02.2022 10:30-11:45 Aftenskolernes Hus - Kasernen Dorthe Kruse Masclet
Se alle Se færre
Underviser

Dorthe Kruse Masclet

Jeg har dyrket yoga siden 2007 og er certificeret og uddannet yogalærer fra Collège National de Yoga, en fransk yogaskole, hvor jeg har fulgt et 4-årigt forløb svarende til 640 timer. 
Da jeg fik mit diplom i 2012, dannede jeg mit eget firma ”Yogadan” samme år og har undervist i Hatha Yoga, Meditation og Yoga Nidra i en forstad til Paris frem til 2018, hvor jeg vendte tilbage til Danmark. 
Jeg er en stille, rolig og hensynsfuld underviser, og der er masser af plads til stilhed, ro og fordybelse i alle mine yogatimer.