Skip to content

Er du vores nye underviser? Undskyld det roder! Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som én af de første.

Læs mere

Workshop - Selvpleje er en prioritet

Selvpleje er en prioritet. Denne unikke workshop kombinerer gamle fjernøstlige teknikker med en moderne tilgang og inkluderer yoga, dans, Tai Chi, TRE, meditation og lydbad. Du vil få genopladet dine batterier (chi/prana), men først skal vi give slip på dét, der ikke tjener os mere, for at skabe plads til den nye vitale energi. Denne workshop er for begyndere og øvede. Med 15 års undervisningserfaring kan jeg godt lide at blande tingene sammen og derved skabe noget nyt og unikt. Leder du efter en måde at pleje din sjæl og krop på, og ønsker du at skrue ned for stressniveauet og løfte dit velvære? Så er denne 3-timers workshop noget for dig. Jeg underviser på et letforståeligt engelsk og ser frem til at møde jer alle.

Medbring din egen yogamåtte, evt. et tæppe og en flaske vand.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 06.06.2022 14:00-17:00 Aftenskolernes Hus - Kasernen Sayora Otaeva
Underviser

Sayora Otaeva

Jeg er uddannet yogalærer og som udøver af yoga gennem de sidste 15 år ved jeg, hvilket vidunderligt værktøj det er for at øge mental og fysisk sundhed og lykke. Yoga gør dit liv mere farverigt. Den giver dig større styrke, øger din balance og kreativitet og modvirker stress – på arbejdspladsen og omkring familie og venner. Kort sagt er yoga med til at forbedre din livskvalitet og hjælper dig til at være mere vågen og opmærksom.

Mit ønske er, at alle børn en dag vil blive undervist i yoga på institutionerne, da den vil hjælpe dem med at håndtere vanskelige situationer og lade børnene vokse op på en sund måde.

Jeg er vokset op i Centralasien nær de smukke Tian Shan-bjerge. Efter at have færdiggjort min bachelorgrad i Russisk Sprog og Litteratur fulgte jeg min interesse for energiarbejde og Chi-energi. Jeg studerede kinesisk Feng Shui og blev derefter certificeret yogalærer i verdens “yoga-hovedstad” Rishikesh. Jeg er derudover certificeret Reiki Master niveau 1, 2 og 3. Baseret på Kundalini Yoga, Hatha Yoga og Tantra har jeg udviklet min egen yogastil, som jeg kalder Cosmic Yoga, og som er velegnet til yogier på alle niveauer.

Du er velkommen til at tjekke min YouTube-kanal „CosmicYoga with Sayora“, hvis du ønsker at vide mere om min yogastil.
Forskellige typer af dans og yoga er min passion. Jeg underviser mine klasser intuitivt.

Jeg bor i Sønderborg sammen med min mand og min datter.