Skip to content

HUSK at vi har løbende optag på rigtig mange hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt kontoret på tlf. 93 88 15 97 og forhør dig om dine muligheder.

Yoga for alle

Den gratis prøvegang d. 10. september varer kun 30 minutter, og det vil derfor være en forkortet version af det undervisningen indeholder på det ordinære hold.

 

På dette yogahold kan alle være med - unge og ældre, mænd og kvinder og alle, der har et aktivt liv med arbejde, familie og andre aktiviteter i hverdagen. 

Udgangspunktet for dette hold er en blid form for den klassiske Hatha Yoga, en af de mest populære former for yoga. Her vil der både være plads til åndedræt, bevægelse og stillinger, der holdes et lille stykke tid.  Samtidig er der altid en lille pause imellem hver bevægelse eller stilling. Det vil foregå i liggende, siddende og stående stillinger. Du styrker, strækker og smidiggør hele kroppen gennem forskellige øvelser, stillinger og stræk, hvorved du kan mærke en positiv effekt på både krop og sind. Du vil arbejde med bevægelser og stillinger, der er gavnlige for hele kroppen, især ryggen og de forskellige led, og i de stående stillinger vil du bl.a. træne balancen.

Du øger din koncentrationsevne og din balance og får det godt med ryggen.  En regelmæssig praksis giver dig velvære, glæde, energi og overskud i din hverdag. 

Kom i løst og behageligt tøj, så du kan bevæge dig bekvemt og trække vejret frit. 

Medbring selv en måtte og evt. et tæppe og en pude. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 28.09.2022 17:00-18:15 Aftenskolernes Hus - Kasernen Dorthe Kruse Masclet
2 Onsdag 05.10.2022 17:00-18:15 Aftenskolernes Hus - Kasernen Dorthe Kruse Masclet
3 Onsdag 12.10.2022 17:00-18:15 Aftenskolernes Hus - Kasernen Dorthe Kruse Masclet
Se alle Se færre
Underviser

Dorthe Kruse Masclet

Jeg har dyrket yoga siden 2007 og er certificeret og uddannet yogalærer fra Collège National de Yoga, en fransk yogaskole, hvor jeg har fulgt et 4-årigt forløb svarende til 640 timer. 
Da jeg fik mit diplom i 2012, dannede jeg mit eget firma ”Yogadan” samme år og har undervist i Hatha Yoga, Meditation og Yoga Nidra i en forstad til Paris frem til 2018, hvor jeg vendte tilbage til Danmark. 
Jeg er en stille, rolig og hensynsfuld underviser, og der er masser af plads til stilhed, ro og fordybelse i alle mine yogatimer. 

Udover min store interesse for yoga er jeg også meget begejstret for sang. 

Jeg er en ivrig amatørsanger og har sunget i flere kor. I nogle år har jeg haft dét privilegium at kunne tage private sangtimer og en del kurser med en professionel operasanger og en meget alsidig sanglærer, der på fantastisk vis kunne forene sangteknik, stemmetræning, klassisk sang og mantrasang med yoga og meditation.