Skip to content

HUSK at vi har løbende optag på rigtig mange hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt kontoret på tlf. 93 88 15 97 og forhør dig om dine muligheder.

Yoga for mænd

Yoga for mænd

Den gratis prøvegang d. 10. september varer kun 30 minutter, og det vil derfor være en forkortet version af det undervisningen indeholder på det ordinære hold.

Dette yogahold er særligt oprettet til mænd.
Her har du som mand mulighed for at dyrke yoga sammen med andre mænd, der kan have nogle af de samme udfordringer som dig selv. Har du dyrket sport i mange år, har du optrænet gode muskler, som derfor har god brug for at strækkes og smidiggøres. 
Hvis du døjer med rygproblemer, er yoga også særdeles velegnet, da der er fokus på rygsøjlen. 
Det kan også være, at du bare har brug for at komme lidt væk fra dagligdagen og komme ned i gear pga. mange forskellige slags opgaver og ansvar såvel hjemme som på arbejde. 
I yoga arbejdes der bevidst med åndedrættet og med både fysiske bevægelser og rolige stillinger, der holdes i et stykke tid. Dine muskler og led strækkes, styrkes og gøres smidige. Der arbejdes såvel i liggende stillinger på gulvet som i siddende stillinger, stående bevægelser og stillinger, hvor fx balancen trænes. På det psykiske plan finder du ro og energi, din koncentrationsevne forbedres, og du får mere overskud i din dagligdag. 
Udgangspunktet for undervisningen er Hatha Yoga, en af de mest almindelige og udbredte former for yoga. 

Kom i løst og behageligt tøj, så du kan bevæge dig bekvemt og trække vejret frit.
Medbring din yogamåtte, en pude og/eller et tæppe.