Skip to content

Er du vores nye underviser? Undskyld det roder! Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som én af de første.

Læs mere

Yogaworkshop - sommer

Hvis du har behov for en pause og lidt selvforkælelse, så meld dig til en af disse 3-timers workshops, hvor du får mulighed for at dykke ned i yogaens univers og forkæle dig selv med fordybelse og ro et dejligt fredfyldt sted. Det er en skøn blanding 3-timers yogapraksis med klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser, Yoga Nidra og meditation.

Workshoppen henvender sig mest til dig, der i forvejen dyrker yoga, meditation e.l. og der er kun plads til 8 kursister pr. hold.

MEDBRING din egen yogamåtte og et tæppe.

SOMMER
De fleste af os opfatter sommeren som en dejlig tid på året med ferie, sol og varme. 
Men varmen kan for nogle også være en udfordring, der kan udvikle sig til irritation, aggressivitet, manglende tålmodighed og tolerance. På det fysiske plan kan der være fx hududslæt. 
På denne workshop lægges der op til en langsom og indadvendt praksis, der beroliger sind og krop, så du igen kan finde balance. Der vælges stillinger og åndedrætsøvelser, der vil være med til at svale dit system, så du bevarer en sund og stærk krop hen over sommeren.

Der vil også være en guidet Yoga Nidra (”yogisk søvn” hvor du i en liggende stilling er i en dyb og afslappende bevidsthedstilstand) og meditation, der afslutter workshoppen.

 


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 11.06.2022 09:30-12:30 HYTTEN Broagermark Dorthe Kruse Masclet
Underviser

Dorthe Kruse Masclet

Jeg har dyrket yoga siden 2007 og er certificeret og uddannet yogalærer fra Collège National de Yoga, en fransk yogaskole, hvor jeg har fulgt et 4-årigt forløb svarende til 640 timer. 
Da jeg fik mit diplom i 2012, dannede jeg mit eget firma ”Yogadan” samme år og har undervist i Hatha Yoga, Meditation og Yoga Nidra i en forstad til Paris frem til 2018, hvor jeg vendte tilbage til Danmark. 
Jeg er en stille, rolig og hensynsfuld underviser, og der er masser af plads til stilhed, ro og fordybelse i alle mine yogatimer.