Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar, der kan derfor stadig mangler billeder og tekster på flere hold. Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Få undervisning i fransk hos FOF

Fransk

Fransk

Fransk for begyndere A1.1
Du er begynder eller ønsker at starte én gang til fra bunden. Vi begynder med en introduktion til sproget, arbejder med elementært ordforråd, udtale og grammatik i forenklet form. Vi lærer at præsentere os og andre, fortælle om os selv, vores beskæftigelse og fritidsinteresser og beskrive mennesker. Vi lægger særlig vægt på udtale og mundtlig kommunikation. Deltagerne bliver aktivt understøttet i begge discipliner.
Vi bruger som udgangspunkt en bog, Amical A1, men supplerer undervisningen med videoer og andre øvelser.     

Som undervisningsmateriale bruger vi Amical A1.1.

Materialet er ikke inkluderet i prisen.

Fransk for lidt øvede A1.2
Kurset henvender sig til dem, der deltog på begynderkurset i september 2020, eller til dem, der på anden måde har opnået et vist kendskab til elementært fransk. Vi udvider vores ordforråd, arbejder med emner som indkøb, spørge om vej, beskrive steder, telefonsamtaler, fortælle om oplevelser og planer. Vi arbejder mest med autentiske materialer, som vi henter på nettet. Også på dette kursus prioriterer vi den mundtlige kommunikation højt.

Materialeudgifterne er ikke inkluderet i prisen.