Skip to content

Er du vores nye underviser? Undskyld det roder! Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som én af de første.

Læs mere
Spanskundervisning i FOF

Spansk

Spansk

Spansk Niveau A1
Begyndere 1.2 
Kurset er en fortsættelse af Begyndere 1, og det henvender sig til kursister, der har deltaget i undervisning i én sæson på aftenskole. Kursisten har en begrænset talefærdighed men kan stille og besvare enkle spørgsmål, introducere sig selv og sige lidt om familie og arbejdsforhold.
På kurset arbejder vi med samtaler, grammatik og små skriftlige øvelser.
Materiale: Kompendium lavet af underviseren

Spansk Niveau B1
Fortsættere
Kurset henvender sig til kursister, som har deltaget i undervisning i mindst 6 sæsoner på aftenskolen. Kursisten kan forstå det væsentlige indhold i autentiske tekster skrevet på et almindeligt niveau om dagligdags emner samt en almindelig samtale på et naturligt men langsomt og tydeligt talt standardsprog. Man kan klare sig i de fleste almindelige dagligdags situationer (smalltalk, arbejde, rejse osv.) på et forståeligt men enkelt og ikke helt fejlfrit sprog.
På kurset arbejder vi med samtaler, grammatik og små skriftlige øvelser.
Materiale: Vi fortsætter med bogen Nos vemos 3 (Libro del alumno) – Editorial Difusión

Spansk Niveau B1.2
Øvede 
Kurset henvender sig til kursister, som har deltaget i undervisning i mindst 8 sæsoner på aftenskolen. Kursisten kan agere i en dialog, reagere på spørgsmål og gengive informationer om almindelige dagligdags emner. Man kan læse tekster om personlige emner samt forstå de væsentligste udsagn i mere avancerede tekster om avancerede emner.
På kurset arbejder vi meget med samtaler, men der indgår lidt grammatik og små skriftlige øvelser.
Materiale: Udpluk af forskellige tekster: Artikler, noveller, interviews, videoer, osv.

Spansk Niveau B2
Konversation
Kurset henvender sig til kursister, der har deltaget i undervisning i mindst 10 sæsoner på aftenskolen. Kursisten kan deltage aktivt i diskussioner og udtrykke sig flydende og stort set ubesværet på et nuanceret standardsprog. Man kan læse stort set alle tekster: Almindelige skønlitterære tekster, artikler og almindeligt fagsprog, og man kan også forstå mere indviklede detaljer i teksten. Kursisten kan holde et oplæg på et klart og tydeligt standardsprog. 
Kursets mål er at arbejde med det mundtlige spansk.
Materiale: Udpluk af forskellige tekster: Artikler, noveller, interviews, videoer, osv.