Skip to content

Er du vores nye underviser?

FOF er altid på udkig efter nye, spændende kursusemner og dygtige og engagerede undervisere. Har du en god idé eller gode kompetencer, eller brænder du for at undervise og har lyst til at undervise hos os, så tøv ikke med at sende os en mail.
Som underviser hos FOF er det din fornemste opgave at sikre, at vores kursister får en god oplevelse. Det gør du bl.a. ved at være velforberedt, struktureret og passioneret i din undervisning. Men frem for alt er du dygtig til at formidle dit fag og følger med i, hvad der rører sig inden for faget, så du ser nye muligheder for udvikling af dine hold - til glæde både for dig selv og vores kursister.
Vi tilbyder både kurser i løbet af dagen, om aftenen og i weekenderne, så du er selv med til at sætte rammerne for din arbejdstid. Undervisningen tilrettelægger og forbereder du selv. Ansættelse sker på timelønsbasis iht. Folkeoplysningsloven.
Konkret er FOF Sønderborg i øjeblikket på udkig efter undervisere til:
- Madlavning/bagekurser/chokoladekurser/flødebollekurser/røgekurser
- Kreative fag/håndværk og håndarbejde herunder bl.a. smykkekurser, keramikkurser, blomsterbinding, kurser i crepepapirblomster og quilling, malekurser og fotografering
- Bevægelsesfag på Nordals
- Træning i varmtvandsbassin for de morgenfriske
- Hold i naturen 

- Rytmik fredag formiddag


Indholdet af vores trykte program planlægges i marts/april/maj, men der er plads til nyt hele året.
Er det dig, vi lige står og mangler? Så send din ansøgning til FOF Sønderborg på info@fof-sonderborg.dk.
Skriv lidt om dig selv og en så udførlig beskrivelse af din kursusidé eller dine undervisningskompetencer som muligt. 
Vi glæder os til at høre fra dig!