Skip to content

Vær opmærksom på, at vi opdaterer vores systemer fra den 21. sep. kl. 18 til og med den 22. sep. kl. 02. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Motion knoglestaerk

Knoglestærk

Knoglestærk

Knoglestyrkende træning for mennesker med knogleskørhed eller brud

Focus på god balance, bedre bevægelse og vægtbærende træning og focus på specielle øvelser til at styrke knoglerne i ryg, hofte og håndled. Du vil her få lært at bevæge dig frit og sikkert. Så du starter med at få modet tilbage til bevægelse og motion! Vi vil bestræbe os på at have det sjovt og hyggeligt sammen. En god start på dagen. Gennem træningen vil vi tage de daglige bevægelser op til revision, forbedre dem og se på de daglige bevægelser som motion og bevægelser med god kvalitet, som kan tælle med på ugens træningstid. Det du kan i dag kan du også i morgen. Har du fået en bekymrende T-score? Så skal du i gang med træning der bygger knoglemassen op.

Vægtbærende motion, med netop de øvelser der er bedst for dig. Du lærer også at forbedre din holdning og hvordan du gør dine daglige bevægelser til træning.

Resultatet for dig vil blive bedre T-score, stærkere muskler og forebyggelse af skader. Din holdning og din kondition vil ligeledes styrkes i forløbet.
Læs mindre