Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Bogbinding Martha Schou stof saks syl og papir

Lav en bog på en weekend

Ved afslutningen af dette hold får du en færdig A5-bog med hjem. Du vil blive guidet igennem hele processen, roligt og målrettet. Med simple metoder går vi fra løse papirark til en helt færdig notesbog, så den er klar til at modtage alle dine ord og tegninger.

Alle nødvendige materialer vil være til stede i undervisningslokalet.

Ca. 100 kr. må påregnes til materialer.

 
 

Information

  • Dato 16.11.2024-17.11.2024
  • Adresse Kær Fe, Sønderborg
    Hestehave 4
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Undervisningsmaterialer er som udgangspunkt ikke inkluderet i prisen. Dem medbringer du selv eller køber og afregner direkte med underviseren. Så vidt muligt oplyser vi en forventet udgift på vores hjemmeside. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 16.11.2024 10:00-13:30 Kær Fe, Sønderborg Martha Schou
2 Søndag 17.11.2024 10:00-13:30 Kær Fe, Sønderborg Martha Schou
FOF Sønderjylland Martha Schou

Martha Schou

Bøger, historier og håndværk er de mest fantastiske ting i verden. De har altid fyldt en stor del af mit liv, og den glæde vil jeg gerne give videre. Uanset, om du er begynder eller erfaren, hjælper jeg dig på det stadie, du er på lige nu.

Bøger er min passion. At læse dem, skrive dem og skabe dem er noget af det bedste, jeg ved. Historier har jeg skrevet, før jeg lærte at stave, og jeg ville gerne selv indbinde mine historier, så i 2018 begyndte jeg at bogbinde. Siden 2019 har jeg udgivet fem bøger.

Jeg er en begejstret underviser, der elsker mine fag, og jeg glæder mig til at dele dem med dig!