Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Sy din egen taske Meiken tre forskellige tasker

Sy din egen taske - workshop

Har du lyst til at sy din egen taske, så er dette kursus noget for dig. Du vælger selv, hvilket behov du har. Skal det være en stor eller lille taske, en bumbag, en computer- eller tablettaske, en shopping bag eller en pung? Udvalget er stort. 

Du lærer de grundlæggende teknikker og får vejledning under hele kurset. Der vil være forskellige mønstre at vælge imellem. Du må også gerne selv komme med en idé.

Du får nogle hyggelige timer sammen med andre med fælles interesse, og du kommer hjem med nye idéer og ny inspiration i rygsækken.

Medbring: Symaskine, forlængerledning, saks, nåle, målebånd o.l., materialer til dit syprojekt, sytråd og evt. vlies/indlæg, elastik etc. Og desuden dit gode humør, som er en vigtig del.

Underviser har inspirationsbøger, strygejern og strygebræt med.

Information

  • Dato 30.11.2024-30.11.2024
  • Adresse FOF, Kasernen, Sønderborg
    Gerlachsgade 5C, 5
    6400 Sønderborg
  • Lokale 523 - Kreativ 3/Syværksted
  • Bemærkninger Du skal selv medbringe: Symaskine, forlængerledning, saks, nåle, målebånd o.l., materialer eller cowboybukser/denim til dit syprojekt, sytråd og evt. vlies/indlæg, elastik etc. Og desuden dit gode humør, som er en vigtig del.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 30.11.2024 10:00-16:00 FOF, Kasernen, Sønderborg Meiken Vilhelm
FOF Sønderjylland Meiken Vilhelm

Meiken Vilhelm

Jeg kommer fra Færøerne. Med min passion for håndværk og design vil jeg gerne dele ud af dét, jeg har lært igennem min skrædderuddannelse, som jeg afsluttede i 1999 her i Sønderborg, og senere min uddannelse som designteknolog i Fashion Design. Jeg har også via arbejdsmarkedet opbygget min erfaring og viden og lært metoder og teknikker inden for mange områder, som jeg gerne vil give videre. Jeg har arbejdet ved brudebutikken Askepot & Valentino og en brudebutik i Gråsten, begge steder som skrædder. Ved TorLin Designværksted har jeg arbejdet som skrædder og designer samt med salg af stof og tilbehør. Ved Stoff & Stil har jeg solgt stof og tilbehør og med stor interesse lyttet til kundernes kommende projekter. Jeg ser meget frem til at få lov til at undervise jer i jeres projekter og følge med i, hvordan det udvikler sig til færdige produkter. Det er så givende at kunne hjælpe hinanden. Det betyder meget for mig at tænke på bæredygtighed, værdsætte de ressourcer, vi allerede har, og give vores natur en pause. At se muligheder i dét, man allerede har, og med små som større ændringer skabe noget nyt og unikt. Som kreative personer kender I nok også til, at man har flere områder, man beskæftiger sig med i sin fritid. Mine er at tegne og male men også at læse, skrive, se film og færdes i naturen - alt hvad man kan fordybe sig i - og så har det sociale med mine børn, hele min familie og mine venner også stor betydning.