Skip to content
FOF Sønderjylland Udendørs yoga i Kongevejsparken personer laver yoga udenfor

Udendørs senioryoga i Kongevejsparken

Udendørs senioryoga er et hold med fokus på åndedrætsøvelser i den friske luft bestående af stående bevægelser og øvelser, men både siddende og liggende øvelser og stillinger vil være en del af undervisningen.

Senioryoga er specielt velegnet til dig, der gerne vil dyrke yoga men måske ikke længere får lige så meget ud af det på et traditionelt yogahold. Der vil derfor her blive taget hensyn til en aldrende krop og de skavanker, den med tiden kan få. Der er lagt op til en rolig og blid træning, hvor alle kan være med.

Med alderen forandres kroppen, og du kan ikke mere det samme. Den blide yogaform giver dig mulighed for at styrke, strække, smidiggøre og arbejde med krop og sind på en rolig måde.

Der er på dette udendørs yogahold særligt fokus på arbejdet med åndedræt, gang-åndedræt og stående stillinger, der forbedrer balanceevnen, rygsøjlen og hoften. Alle kroppens led vil blive rørt på en blid måde, og du kommer igennem hele kroppen. Der vil også være mulighed for siddende og liggende stillinger på yogamåtten.

I øvrigt er det Hatha Yoga, én af de populære former for yoga, der er grundstenen i denne undervisning. Således kan både kroppen og sindet fungere optimalt langt oppe i alderen, og du kan bevare et godt og sundt helbred.

Du vil opleve mere energi, en ydre og indre ro samt glæde i din hverdag.

Medbring gerne en klapstol, hvis det er nødvendigt med noget at støtte dig til, en yogamåtte, en pude og evt. et par sko. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 27.06.2024 10:00-11:00 Kongevejsparken Dorthe Kruse Bille
2 Torsdag 04.07.2024 10:00-11:00 Kongevejsparken Dorthe Kruse Bille
3 Torsdag 11.07.2024 10:00-11:00 Kongevejsparken Dorthe Kruse Bille
FOF Sønderjylland Dorthe Kruse Masclet
Underviser

Dorthe Kruse Bille

Jeg har dyrket yoga siden 2007 og er certificeret og uddannet yogalærer fra Collège National de Yoga, en fransk yogaskole, hvor jeg har fulgt et 4-årigt forløb svarende til 640 timer. 
Da jeg fik mit diplom i 2012, dannede jeg mit eget firma ”Yogadan” samme år og har undervist i Hatha Yoga, Meditation og Yoga Nidra i en forstad til Paris frem til 2018, hvor jeg vendte tilbage til Danmark. 
Jeg er en stille, rolig og hensynsfuld underviser, og der er masser af plads til stilhed, ro og fordybelse i alle mine yogatimer. 

Udover min store interesse for yoga er jeg også meget begejstret for sang. 

Jeg er en ivrig amatørsanger og har sunget i flere kor. I nogle år har jeg haft dét privilegium at kunne tage private sangtimer og en del kurser med en professionel operasanger og en meget alsidig sanglærer, der på fantastisk vis kunne forene sangteknik, stemmetræning, klassisk sang og mantrasang med yoga og meditation.