Skip to content
FOF Sønderjylland Hytten Broagermark træhytte

Yogaworkshop i HYTTEN - Sommer

På denne workshop får du mulighed for at dykke ned i yogaens univers og forkæle dig selv med fordybelse og ro et dejligt fredfyldt sted. Det er en skøn blanding 3-timers yogapraksis med klassiske yogastillinger, åndedræt, yoga nidra og meditation.

De fleste af os opfatter sommeren som en dejlig tid på året med ferie, sol og varme.

Men varmen kan for nogle også være en udfordring, der kan udvikle sig til irritation, aggressivitet, manglende tålmodighed og tolerance. På det fysiske plan kan der være fx hududslæt.

På denne workshop lægges der op til en langsom og indadvendt praksis, der beroliger sind og krop, så du igen kan finde balance. Der vælges stillinger og åndedrætsøvelser, der vil være med til at svale dit system, så du bevarer en sund og stærk krop hen over sommeren. 

Workshoppen vil være inspireret af Yin Yoga med fokus på lange, dybe stræk, der vil hjælpe dig til at åbne op til dit indre liv, så du bedre kan lytte til din intuition. 

Hvis vejret tillader det, vil noget af workshoppen foregå udenfor. 

Der vil også være en guidet Yoga-nidra (’yogisk søvn’ hvor du i en liggende stilling er i en dyb og afslappende bevidsthedstilstand) og meditation, der afslutter workshoppen.

Kom og vær med, hvis du har behov for en pause og lidt selvforkælelse. 

Denne 3-timers workshop foregår i Hytten Broagermark, der er det perfekte sted til en tiltrængt pause fra dagligdagen. Hytten ligger i de skønneste grønne omgivelser med marker omkring og udsigt til havet. Selve hytten er 8-kantet og pyramideformet og opført i lærketræ. Takket være de naturlige materialer i hytten er der et behageligt og rart klima indenfor, og den er derfor specielt velegnet til ro og fordybelse til en længere yogapraksis.  

Der er et begrænset antal pladser (8) i hytten.

Medbring din egen yogamåtte og et tæppe.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 02.06.2024 09:30-12:30 HYTTEN Broagermark, Broager Dorthe Kruse Bille
FOF Sønderjylland Dorthe Kruse Masclet
Underviser

Dorthe Kruse Bille

Jeg har dyrket yoga siden 2007 og er certificeret og uddannet yogalærer fra Collège National de Yoga, en fransk yogaskole, hvor jeg har fulgt et 4-årigt forløb svarende til 640 timer. 
Da jeg fik mit diplom i 2012, dannede jeg mit eget firma ”Yogadan” samme år og har undervist i Hatha Yoga, Meditation og Yoga Nidra i en forstad til Paris frem til 2018, hvor jeg vendte tilbage til Danmark. 
Jeg er en stille, rolig og hensynsfuld underviser, og der er masser af plads til stilhed, ro og fordybelse i alle mine yogatimer. 

Udover min store interesse for yoga er jeg også meget begejstret for sang. 

Jeg er en ivrig amatørsanger og har sunget i flere kor. I nogle år har jeg haft dét privilegium at kunne tage private sangtimer og en del kurser med en professionel operasanger og en meget alsidig sanglærer, der på fantastisk vis kunne forene sangteknik, stemmetræning, klassisk sang og mantrasang med yoga og meditation.