Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17.00 til mandag d. 2. okt. kl. 5.00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser via hjemmesiden, da vores administrationssystem skal opdateres. Men send gerne en mail på sonderjylland@fof.dk hvis der er noget du ønsker at sikre dig en plads på, så kontakter vi dig når vores systemer er klar igen.

Vejledning i dit skønlitterære projekt - skrivemaskine

Vejledning i dit skønlitterære projekt

Er der en historie indeni dig, der beder om at komme ud? Har du arbejdet på en historie i længere tid men ved ikke, hvordan du kan komme videre? Eller har du en idé, som du ikke kan komme i gang med? Vil du gerne have din bog udgivet en dag?

På dette hold arbejder vi med skønlitteratur. I løbet af mødegangene ser vi på det håndværksmæssige i skrivning: Karakterer, plot, verden samt et drys af beskrivelser. Formålet med kurset er at hjælpe dig på netop dét trin, du står på. Om du så har brug for hjælp til at komme videre, for at komme i gang, for at afslutte et projekt eller noget helt fjerde, tager jeg udgangspunkt i, hvor du er lige nu.

Det kommer helt an på dit projekt.

Alle aldre er velkomne, og det er lige meget, om du er helt ny i faget eller har mange års erfaring. Der vil være noget nyt for alle. Tag noget med at skrive på og med - det kan være papir, blyant, computer, skrivemaskine, eller hvad du nu har lyst til.
 

Information

  • Dato 12.10.2023-30.11.2023
  • Adresse Kær Fe, Sønderborg
    Hestehave 4
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Undervisningsmaterialer er som udgangspunkt ikke inkluderet i prisen. Dem medbringer du selv eller køber og afregner direkte med underviseren. Så vidt muligt oplyser vi en forventet udgift på vores hjemmeside. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.10.2023 18:00-19:40 Kær Fe, Sønderborg Martha Schou
2 Torsdag 26.10.2023 18:00-19:40 Kær Fe, Sønderborg Martha Schou
3 Torsdag 02.11.2023 18:00-19:40 Kær Fe, Sønderborg Martha Schou
Se alle Se færre

Martha Schou

Bøger, historier og håndværk er de mest fantastiske ting i verden. De har altid fyldt en stor del af mit liv, og den glæde vil jeg gerne give videre. Uanset, om du er begynder eller erfaren, hjælper jeg dig på det stadie, du er på lige nu.

Bøger er min passion. At læse dem, skrive dem og skabe dem er noget af det bedste, jeg ved. Historier har jeg skrevet, før jeg lærte at stave, og jeg ville gerne selv indbinde mine historier, så i 2018 begyndte jeg at bogbinde. Siden 2019 har jeg udgivet fem bøger.

Jeg er en begejstret underviser, der elsker mine fag, og jeg glæder mig til at dele dem med dig!