Skip to content
Gå til syning i FOF

Lær at reparere og tilrette dit tøj

Lær at reparere og tilrette dit tøj

Har du forskelligt tøj liggende, som trænger til at blive repareret eller kræver en tilretning, holder jeg kursus for dig, hvor du kan lære at gøre det selv. Det kan være huller i tøjet, søm der er gået op, ribkant der skal skiftes, lynlås der skal skiftes etc. I stedet for at smide tøjet ud kan du give det lidt længere levetid, og du har samtidig gjort noget godt for naturen. Vi er på vej tilbage til den tid, hvor vi ikke bare smider tøjet ud men genbruger dét, vi allerede har.

Kurset handler også om tilretning/tilpasning til din krop - det kan være oplægning af bukser, jakkeærmer, kjolelængde, hævning af skuldre, indsyning i taljen etc.

Du kan måske genkende dét, at tøjet sidder for løst nogle steder, hvor du kan fremhæve din krop, at det kan syes ind i taljen, eller at det er syet efter mål til én, der er højere end dig og derfor skal lægges op.

Jeg guider dig igennem, og du lærer forskellige teknikker og får gode råd.
Husk at følge mig på Facebook og Instagram som ”Meiken Vilhelm Designer”.
Du skal selv medbringe: Symaskine, forlængerledning, saks, nåle, målebånd, sytråd, dine syprojekter og evt. elastik o.l. - og så dit gode humør, som er en vigtig del! Jeg har inspirationsbøger, strygejern og strygebræt med.