Skip to content

Da FOF Svendborg slår sig sammen med FOF Odense – Fredericia – Middelfart - Assens, vil denne hjemmeside forsvinde ved årsskiftet. Hvis du fremover ønsker information eller gerne vil følge med i, hvilke hold/kurser FOF Svendborg udbyder, kan du finde det på https://www.fof.dk/da/odense-fredericia-middelfart Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe på 6611 6845 eller skrive en mail til info@fof-ofm.dk

FOF Odense-Svendborg-Fredericia-Middelfart-Assens

Malekursus

Malekursus

Mal dit eget billede på lærred på en dag

Mal dit eget billede på lærred på én dag - det er muligt takket være de detaljerede og støttende instruktioner fra den erfarne kursusinstruktør Silke Bryant. 
Malerkurset introducerer dig til den ”Wet-on-Wet Technique (våt-i-våt-oliemaleteknik), som skaber realistiske landskaber med forbløffende enkelthed og en kompleks malestil. (Vi bruger oliemaling, men vi bruger ikke fortynder, så luften forbliver ren).

Alle deltagere maler det samme billede på den pågældende dag, som forklares trin for trin. På den måde lærer man det grundlæggende i landskabsmaleriet (f.eks. hvordan maler man himlen? havet? skyer? træer?), og alle kan færdiggøre deres eget arbejde inden for få timer og gå hjem med det færdige billede på lærred.

Du får alle materialer, der er nødvendige for at male, og du går hjem med dit færdige billede på lærred.  
Billedet vi skal male, er en strandscene med fyrtårn.

Kuret er også velegnet til begyndere!

Silke Bryant har undervist i kunst i næsten 20 år, og hun brænder for at inspirere andre til at lave kunst og vise folk, at alle kan male!
Se mere www.silkebryant.de eller på Facebook: Silkes Kunstskole.

Der vil være udgift til materialer på 250 kr., som betales til underviseren.