Skip to content

Da FOF Svendborg slår sig sammen med FOF Odense – Fredericia – Middelfart - Assens, vil denne hjemmeside forsvinde ved årsskiftet. Hvis du fremover ønsker information eller gerne vil følge med i, hvilke hold/kurser FOF Svendborg udbyder, kan du finde det på https://www.fof.dk/da/odense-fredericia-middelfart Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe på 6611 6845 eller skrive en mail til info@fof-ofm.dk

FOF Odense-Svendborg-Fredericia-Middelfart-Assens
Patchwork

Patchwork

Patchwork

Kurset henvender sig til alle med interesse for patchwork. Nybegynder eller øvet, håndsyning eller maskinsyning, stort eller småt.

Jeg kommer med oplæg og idéer, som kan udvikle sig til lige det du ønsker. Et tæppe kan ændres til dækkeservietter, eller omvendt. Én del fra ét tæppe kan blandes med en del fra et andet tæppe til en ny kombination, eller….

Syteknikkker, opbygning af mønstre/tæpper, quiltning og montering vil indgå i undervisningen efterhånden som det er relevant. Valg af stof er en meget vigtig del af patchwork og det udtryk det giver. Derfor er farvelære og leg med placering af stofferne også en central del af undervisningen.

Kom og vær en del af et hyggeligt og inspirerende hold.