Skip to content
Gå til træning og motion i FOF

Gymstic All-Round

Gymstic All-Round

Med de 5 tibetanere og effektivt åndedræt. Vi varmer op med danse-gymnastik til god, rytmisk musik. Hele kroppen bliver rørt stående, siddende og liggende! 

Vi bevæger os for lidt i hverdagen, og ensformige arbejdsstillinger belaster vores krop og humør alt for meget. Her får du rørt hele kroppen både stående, siddende og liggende. Vi starter ud med alle de gode elementer fra dansegymnastik og laver også flere gode Pilates-øvelser for ryg og mave. Vi består af en fysisk del og en psykisk del, som åndedrættet forbinder – og alle tre elementer skal trænes.

Vi sjipper med eller uden tov for at få en bedre kondition, godt for hjertet. Vi laver også de fem tibetanere, som er den gamle hemmelighed om ungdommens kilde. Vi kan ikke undvære det fysiske og psykiske velvære, der opnås ved disse øvelser, som alle kan udføre. Endvidere sjipper vi med eller uden tov for at få en bedre kondition – det er rigtig godt for hjertet. Vi træner balancer og planker, og alle lektioner krydres med elastikker, elastik bånd, håndvægte, powerhoop, bolde og trommestikker.

Alle kan deltage uanset alder og køn – også dig! Tag gerne veninden/naboen med.

Brug tøj, du kan røre sig i og medbring en vandflaske.