Skip to content
Dyrk Yoga i FOF

Yoga og TRE

Yoga og TRE

TRE-metoden er udviklet af David Berceli, som er ekspert indenfor stress, traumer og stresshåndtering – kom og lær de syv øvelser, som virker meget forløsende ved sine rysteprocesser.

Kom og bliv introduceret til TRE (Tension and Trauma Releasing Exercises), der aktiverer en mekanisme i kroppen – vibration eller rysten – som er en del af en medfødt evne til at regulere kroppens og psykens spændingsniveau. Metoden er udviklet af David Berceli, som er ekspert indenfor stress, traumer og stresshåndtering, og virker meget forløsende ved sine rysteprocesser.

Første gang vil der være en introduktion til TRE-metoden og de syv øvelser, der knytter sig til dertil. De efterfølgende gange vil vi bruge ca. halvdelen af tiden på Hatha-baseret yoga som baggrund for TRE, der vil udgøre hovedparten af afspændingsdelen. Der vil være plads til, at man kan spørge og udveksle et par ord om, hvordan man oplever processen fra gang til gang. Særdeles velegnet for dig, der måske er stresset, opspændt eller bare gerne vil gøre noget aktivt i forhold til at afbalancere krop og psyke.

OPMÆRKSOMHED: Holdet starter d. 11/9 og sidste lektion er rykket til d. 9/10.