Skip to content

Da FOF Svendborg slår sig sammen med FOF Odense – Fredericia – Middelfart - Assens, vil denne hjemmeside forsvinde ved årsskiftet. Hvis du fremover ønsker information eller gerne vil følge med i, hvilke hold/kurser FOF Svendborg udbyder, kan du finde det på https://www.fof.dk/da/odense-fredericia-middelfart Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe på 6611 6845 eller skrive en mail til info@fof-ofm.dk

FOF Odense-Svendborg-Fredericia-Middelfart-Assens
Engelsk kursus Svendborg FOF

Engelsk 4

Engelsk 4

På dette hold tager vi engelsk og giver det helt nyt liv og anvendelse. I en sjov og hyggelig atmosfære vil du kunne forbedre dit ordforråd, din udtale og dit mod til at tage ordet i hverdagssituationer. Vi tager os tid til at undersøge emner og udarbejde små projekter.

Vi prioriterer den gode snak på engelsk. Det er super god hjernegymnastik og gevinsten er godt humør og sproglige resultater. Vi begynder med afsnit 8 i det gode undervisningssystem Headway.

Du skal selv betale bøgerne. Det er Student's book elementary 5. udgave PART B, og Workbook elementary 5 udgave. Udgivet fra Oxford.

Men det hjælpes vi ad med. You are so very welcome!

See you!