Skip to content

Da FOF Svendborg slår sig sammen med FOF Odense – Fredericia – Middelfart - Assens, vil denne hjemmeside forsvinde ved årsskiftet. Hvis du fremover ønsker information eller gerne vil følge med i, hvilke hold/kurser FOF Svendborg udbyder, kan du finde det på https://www.fof.dk/da/odense-fredericia-middelfart Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe på 6611 6845 eller skrive en mail til info@fof-ofm.dk

FOF Odense-Svendborg-Fredericia-Middelfart-Assens

Om os

Om FOF Svendborg
FOF Svendborg er en klassisk aftenskole, som tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i Svendborg Kommune.  Pr. 1. juni 2021 er FOF Svendborg blevet sammenlagt med FOF Odense-Fredericia-Middelfart, og administrationen ligger således i Odense. Men vi er stadig lige så lokalt funderet i Svendborg, som vi hele tiden har været, ikke mindst takket være vores dygtige lokalt bosatte kursuskoordinator. 

Vi udbyder ca. 120 kurser og foredrag om året, og vi har tilknyttet ca. 20 kompetente og engagerede undervisere, som hver især bidrager med deres viden, passion og evner indenfor deres fag. Hos os lærer du af lyst og ikke af pligt, så derfor kan du gå i dybden med netop det, som du interesserer dig for.

Har du specielle ønsker eller gode idéer, så er du meget velkommen til at kontakte os på fof@fofsvendborg.dk

Vi er en del af FOF, Folkeligt Oplysnings Forbund, som er Danmarks største udbyder af folkeoplysning.