Skip to content

Værd at vide ved tilmelding

 • Vilkår og betingelser ved tilmelding til nyhedsbrev

  FOF Svendborg anvender personoplysninger modtaget fra personer, som abonnerer på vores nyhedsbrev. FOF Svendborg fungerer som dataansvarlig for disse personoplysninger. Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement ved at klikke på ”afmeld” i et af vores nyhedsbreve.

  Vi anvender de personoplysninger, som vi modtager fra dig, udelukkende til at fremsende vores nyhedsbrev til dig. 

 • Tilmelding

  Tilmeldingen er først endelig, når du har modtaget en kvittering pr. mail. Har du betalt med Dankort eller MobilePay, vil beløbet først blive trukket, når det er sikret, at du har en plads på holdet.

 • Betingelser for tilbagebetaling af kursusgebyr

  Hvis du melder fra senest 30 dage før kursusstart, vil du få refunderet dit kursusgebyr. Din refundering vil blive fratrukket et administrationsgebyr på 200,- kr. Ønsker du at annullere din tilmelding inden for 30 dage før kursusstart, vil der blive fratrukket 50 % i tilbagebetalingen af kursusgebyret. 
  Vi gør opmærksom på, at foredragsbilletter refunderes ikke.

  Følgende berettiger ikke til delvis eller hel tilbagebetaling:

  • ændring af undervisningssted
  • ændring af underviser
  • aflysninger pga. undervisers sygdom (kurset vil blive forlænget tilsvarende i sidste ende af forløbet)
  • lokaleaflysninger (kurset vil blive forlænget tilsvarende i sidste ende af forløbet).

  I tilfælde af ekstraordinære hændelser, udbrud af en epidemi eller lignende, som påvirker afholdelsen af undervisningsaktiviteter, vil vi så vidt muligt forsøge at gennemføre undervisningen på alternative og/eller supplerende måder. Det kan derfor forekomme, at undervisningen vil fortsætte som onlineundervisning, med holdopdeling eller under lignende alternative former. I tilfælde af at undervisningen udsættes eller sættes i bero, vil den undervisning, du måtte mangle i den gældende periode, så vidt muligt blive tillagt i sidste ende af dit undervisningsforløb. Vi kan ikke love kompensation for ændringer i undervisningen.


 • Materialeudgifter på kurserne

  Medmindre andet er anført, skal kursusmaterialer betales af deltagerne og afregnes direkte med underviseren.

 • Oplysning op klagemuligheder

  En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

  EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail-adresse fof@fofsvendborg.dk

 • Øvrige betingelser ved køb

  Køb af kurser, foredrag og lignende er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2).

  I henhold til folkeoplysningsloven er en undervisningslektion på 55 minutter, hvoraf 45 minutter er undervisning og 10 min er pause.

  Hvis der ikke er tilstrækkelig antal deltagere på holdet, vil det enten blive aflyst eller tilbudt til en ændret pris eller timeantal. Underviser planlægger undervisning og pauser indenfor den planlagte tid.

  Der tages forbehold overfor eventuelle trykfejl og undervisernavne, da en underviser efter programmets trykning kan være blevet forhindret i at gennemføre den planlagte undervisning.

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vores administration og undervisere må kontakte dig i forbindelse med din deltagelse på kurset, foredraget eller arrangementet.

 • Sikkerhedskrav til online betalinger

  Skærpede sikkerhedskrav fra EU betyder, at du skal godkende dine betalinger på nettet en ekstra gang, det der med andre ord hedder to-faktor-godkendelse. Den ekstra godkendelse foregår enten med NemID's nøgleapp eller en SMS-kode. Som kunde på vores hjemmeside kan du derfor også blive mødt af de nye sikkerhedskrav. FOF har ingen indflydelse på de nye sikkerhedskrav, og vi har derfor ingen mulighed for at ændre dem.

 • Godkendelse med NemID's nøgleapp eller SMS-kode

  Man kan godkende en betaling på to forskellige måder:

   

  1. Med NemID's nøgleapp (NemID papkort kan ikke længere anvendes til at godkende kortbetalinger på nettet, så man skal installere NemId's nøgleapp på sin mobiltelefon).

  2. Med SMS-kode, du får tilsendt af Nets, når du skal godkende dine betalinger med kort.

   

  På Nets hjemmeside kan du læse om, hvordan du kan godkende en betaling med NemID's nøgleapp eller SMS-kode

 • Privatlivspolitik

  Vi tager beskyttelsen af dine oplysninger alvorligt

  Når du er kursist hos FOF, behandler vi en række oplysninger om dig og din husstand. Dette er bl.a. navn, adresse samt oplysninger om dine tilmeldinger.

  FOF har udarbejdet denne privatlivspolitik for at vise, at:

  • Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt
  • Vi indsamler ikke flere oplysninger om dig end nødvendigt
  • Vi er åbne og transparente om, hvordan vi behandler dine oplysninger

  Dataansvar og kontaktoplysninger

  FOF er dataansvarlig for de oplysninger, som vi behandler om dig, når du som privatperson eller indehaver af en enkeltmandsvirksomhed tilmelder dig vores kurser og hold.

  At vi er dataansvarlig for oplysninger om dig, betyder, at vi som organisationen fastsætter formålene og midlerne til at behandle dine oplysninger. Vi gør rigtig meget for at passe på dine oplysninger, og vi har bl.a. interne organisatoriske og tekniske procedurer for at beskytte dine personoplysninger.

  Skulle du imidlertid have spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at rette henvendelse til os på nedenstående kontaktoplysninger:

  Adresse: Vindegade 72-74, 5000 Odense C
  Kontakt: fof@fofsvendborg.dk

  Hvilke oplysninger behandler vi om dig?

  Vi behandler de oplysninger, der er nødvendige for at kunne have dig som kursist, hvilket er følgende oplysninger:

  • Fornavn og efternavn
  • Adresse
  • Mobilnummer
  • E-mailadresse
  • CPR-nummer
  • Kortoplysninger (kører via en krypteret betalingstjeneste)
  • Bankforbindelse, hvis du benytter muligheden for at foretage en bankoverførsel
  • Oplysninger om betalinger eller restancer
  • Eventuelle mails og korrespondance, herunder eventuel registrering af relevante forhold

 • Ferie og lukkedage på kurserne

  Der er som udgangspunkt ikke undervisning på folkeskolernes feriedage, medmindre andet er aftalt.

 • Tilskud og rabatter

  Ekstra tilskud til pensionister, efterlønnere og studerende i Odense

  Svendborg Kommune yder tilskud til pensionister, efterlønsmodtagere, arbejdsledige og studerende, som er bosat i kommunen, og derfor vil du som pensionist, efterlønsmodtager, arbejdsledig og studerende bosat i Svendborg Kommune kunne deltage i vores kurser i Svendborg til en nedsat pris.

  Uanset i hvilken kommune du bor, er du velkommen til at deltage på vores kurser, men du skal være opmærksom på, at bor du i en anden kommune end Svendborg, skal du oplyse det fulde cpr-nummer ved tilmelding. Dette skal bruges til den mellemkommunale refusion.