Skip to content
friluftsliv skovtur gåtur i skov

Friluftsliv - teambuilding og ture

Friluftsliv - teambuilding og ture

FOF har indgået samarbejde med Willi Squindo fra Outdoor-connection. Willi er et ægte friluftsmenneske på en jordnær og afslappet måde. Du vil få trygge rammer for at nyde livet i naturen. Med kompetent vejledning og instruktion vil du få det bedste ud af en tur eller et kursus. Om det er ved lejrbålet, bueskydning, på kano- eller kajakturen, på shelter-tur, er det den gode oplevelse, der står i centrum af aktiviteterne. 

For Willi er det vigtigt, at du bliver set og føler dig tryg og godt tilpas i den aktivitet, du deltager i. Ud over de nævnte aktiviteter kan FOF sammen med Willi tilbyde skræddersyede ture til  firmaevents, personaleaktiviteter etc.

Willi Squindo og er født og opvokset i Schweiz. Friluftslivet har været en del af hans liv allerede fra barnsben, mest i form af vandring i alperne, hygge ved bål og overnatninger i naturen. Willi har følgende kompetencer:  Friluftsvejleder DGI havkajakinstruktør 2 DKF Havkajak instruktør 1 og IPP3 roer Kanosamråd Kanioinstruktør 3 Klatreinstruktør 1 Bueskydningsinstruktør Førstehjælpsuddannelse Åbenvand livredder for instruktører.

 
   

Kontakt FOF på 76258988 eller mail soj@fof.dk for en snak og dine/jeres ønsker og behov.