Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

FLYVENDE YOGA – AERIAL WORKOUT MED JAN GRANBER

FLYVENDE YOGA – AERIAL WORKOUT MED JAN GRANBER

”FLYVENDE YOGA” – AERIAL WORKOUT MED JAN GRANBERG

 

Hvad går flyvende yoga ud på?

I Aerial Workout, som også bliver kaldt Flyvende Yoga, bruger vi en hængekøje som redskab. På den måde kan vi holde nogle træningspositioner og stillinger i længere tid og få styrke muskler og sener.

 

Hvordan kom du til at lave flyvende Yoga?

Jeg har interesseret mig for en del indenfor bevægelse og er uddannet gymnastik instruktør. På et tidspunkt var jeg på kursus i bevægelse indenfor massage. Der havde man de her hængekøjer med fra Aerial Yoga. Nu har jeg været i gang med det i 5 år og blev uddannet ved en gut i Berlin. Selv er Jan ikke i tvivl om effekten, for han mærker den selv på sin egen krop og især nu, hvor han har rundet de 60 år. ”Min krop bliver mere og mere stiv i det og derfor kan jeg mærke, at i de her øvelser med hængekøjen giver mig mere styrke og bevarer en vis smidighed. Så det er altså også en form for styrketræning.

 

Hvem er Aerial Workout for?

Man skal ikke kunne noget særligt, for jeg sørger for at lave niveauopdelte øvelser, der er tilpasset hver enkelt deltager. På den måde er der variation af den samme øvelse til det samme hold. Jan anbefaler derfor kurset til alle dem, der har lyst til at holde kroppen i gang og til at have det sjovt samtidig! Aerial Workout er en lettere og sjovere måde at træne på, hvor man bruger sin egen krop i samarbejde med stoffet. Jeg oplever, at det både styrker og øger blodcirkulationen, samtidig med at det holder kroppen og balancen i gang. Nogle af mine kursister oplever også, at det kan lindre og forebygge mod rygsmerter, så jeg har faktisk en del gengangere på mine hold.

 

Vil du gerne gå til Aerial yoga?

Find aktuelle hold nær dig i Horsens eller Vejle her.