Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
personer til træning udenfor

FOF BUSINESS FOR HELE VIRKSOMHEDEN

FOF BUSINESS FOR HELE VIRKSOMHEDEN

FOF BUSINESS FOR HELE VIRKSOMHEDEN

Hvad er FOF Business?

FOF Business er et tilbud særligt til virksomheder eller større grupper, med fokus på at styrke sammenholdet, skabe nye måder at samarbejde og sætte evnerne på prøve, samtidig med at det bliver nogle hyggelige timer med kollegaerne. Hos FOF har vi over 400 forskellige aktiviteter og foredrag at vælge imellem, så der er helt sikkert også noget, der matcher jeres ønsker og personlighed. Skulle I have noget specifikt i tankerne, så laver vi også skræddersyede forløb, der passer lige præcis til jeres behov. Kontakt os derfor gerne for at høre nærmere.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?

Det, der i høj grad er i centrum for vores forløb i FOF Business er medarbejder trivsel. Hvis du ønsker at gøre noget godt for dit team og dine medarbejdere, er det nok værd at overveje.

Hos FOF tager vi medarbejder trivsel alvorligt

Det kan blive en uvurderlig investering for din virksomheds fremtid med medarbejdere, der både har et mentalt og fysisk velvære, så de er bedre rustet til omskiftelighed, forandringer og uventede situationer. De værktøjer medarbejderne får igennem leg, aktiviteter eller træning, kan i sidste ende være med til at forebygge sygdom og stress. Centrum for vores aktiviteter er din medarbejder. Vi fokuserer på alt fra at styrke medarbejdernes mentale sundhed, til deres fysiske velvære eller sammenhold som team. Det er op til dig, hvilket forløb dit team har brug for, så I sammen trives bedst muligt.

Ønsker I som virksomhed at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer, så kontakt os gerne og få en snak om jeres behov og ønsker for et forløb. Skriv til kontoret på soj@fof.dk eller ring til os på 76258988.