Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Bevidst bevægelse hos FOF i Vejle

Bevidst bevægelse

Bevidst bevægelse

Er et hold med funktionelle øvelser for kroppen, udført både med og uden rekvisitter eksempelvis elastikker, vægte, brug af væggen og lignende. 
På holdet gives der tydelige instruktioner i hvordan øvelserne udføres samt hvorfor de laves, så du som deltager for en bedre forståelse for bevægelserne.
Vi arbejder hele kroppen igennem fra top til tå, bogstaveligt talt. 
Formålet med træningen er at du som deltager opnår en bedre bevægelighed, styrke, balance og kropsbevidsthed, og dermed større velvære i kroppen. 
Tempoet er moderat, dvs. at vi bevæger os ikke i et højt sveddryppende tempo, men vi får varmen og som deltager skal du nok blive udfordret på dit niveau!
Desuden er atmosfæren altid munter og uhøjtidelig, man bliver mødt hvor man nu engang er i sin krop, og vi kan grine lidt af det.  
Invester lidt tid i dig selv og dit helbred og tilmeld dig Bevidst Bevægelse.