Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Bevidst bevægelse hos FOF i Vejle

Bevidst bevægelse

Bevidst bevægelse

Er du kommet lidt op i årene, er din krop udfordret med skavanker og ønsker du at holde din krop så stærk og smidig som mulig? Så ved din underviser Liselotte hvordan, man kan gøre det.

 

Med funktionelle øvelser for hele din krop, udført både uden og med rekvisitter, eksempelvis elastikker eller små vægte og terapibolde, vil din underviser Liselotte på bedste måde give dig instruktion i, hvordan øvelserne kan udføres samt fortælle, hvorfor de laves. Det giver dig som deltager en god forståelse for bevægelserne, så du vil få det maximale ud af din træning. Vi arbejder hele kroppen igennem fra top til tå, bogstaveligt talt. 

 

Formålet med træningen er, at du som deltager opnår en bedre bevægelighed, styrke, smidighed, balance og kropsbevidsthed og dermed større velvære i kroppen. Tempoet er moderat (tilpasset dig og holdet) og vi bevæger os ikke i et højt sveddryppende tempo, men vi får varmen og som deltager skal du nok blive udfordret på dit niveau!

 

Hvis du har lyst til at tilmelde dig selv holdforløbet, så kan du gøre det her  Bevidst bevægelse 

Jeg holdet lægger vægt på, at atmosfæren skal være munter, uhøjtidelig og med et smil på læben.  

På selve mit holdforløb, som jeg har valgt skal være hensyntagende vil der max. være 7 kursister, da jeg vil have god tid til alle mine deltagere.

Har du spørgsmål, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at se dig på mit hold 😊