Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Restorativ yoga Vejle

Restorativ Yoga Anne Marie

Restorativ Yoga

Yogaformen kaldes en liggende meditation og er en helt fantastisk måde at berolige nervesystemet på.

Hvis du har søvnproblemer, har tankemylder, mangler energi eller har spændinger – eller hvis du selv er omsorgsperson og glemmer at lytte til dig selv og din krops behov – er Restorativ yoga/yoga i hvile gavnlig for dig.

I vores højhastighedssamfund, kan vi let blive væk fra os selv og føle, at vi bør køre derudaf på autopilot. Restorativ yoga giver dig mulighed for at være stille med dig selv og slippe spændinger - både fysisk og mentalt. De dybe stræk holdes over længere tid og derfor får kroppen tid og ro til at give slip.

Du vil blive understøttet af puder, tæpper og klodser. Stillingerne holdes typisk ca. 10 minutter af gangen, og når du gør dig det så behageligt som muligt, hjælpes din krop til at slippe endnu mere. Musikken er sammensat specifikt for at understøtte dig, mens du langsomt lader dig synke ned i afspændtheden.
Restorativ yoga/yoga i hvile er for alle uanset niveau og erfaring. Alle kan deltage.

OBS! Mød gerne op i behageligt tøj, eventuelt en bluse og sokker, du kan tage af og på.

 Jeg glæder mig til at møde dig.