Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
yin Yoga mod stress gratis prøvetime FOF Vejle

Yinyoga mod stress

Yinyoga mod stress

Yin er den blide yogaform, som gennem lange, dybe stræk kan give ro og modvirke angst, stress, bekymringer og spændinger i krop og sind.

Yin yoga tilbyder et terapeutisk modsvar til et hektisk hverdagsliv, og du får her mulighed for at vende opmærksomheden ind og nære den rolige, stille og opmærksomme del af dig selv.

Igennem halvanden time strækker og smidiggør vi dine muskler og dit bindevæv og laver øvelser for åndedrættet og balancen, mens vi giver hjernen fri fra præstationer og forventninger. Timen afsluttes med afspænding og guidet meditation. 

Yoga handler ikke om at have en smidig krop, og du skal ikke ’kunne noget’ for at deltage på dette hold. Jeg hjælper dig og støtter dig, og du bliver mødt lige der, hvor du er. 

Glæder mig til at se dig til min prøvetime🌸

NB. Mine holdforløb vil være hensyntagende og max. 7 kursister på holdet.

Ønsker du allerede at tilmelde dig et af mine holdforløb kan du gøre det her Yinyoga mod stress Helle Arndt