Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
mental sundhed hvorfor er det så vigtigt? hos FOF i Vejle

3 trin til mental styrke - ONLINE

3 trin til mental styrke - ONLINE

Kursus til dig, der tror på, at sundhed er andet end motion og gulerødder.

Mange ved i dag, at hvis vi skal have det godt, så handler det om andet end den mad, vi spiser og hvor meget vi bevæger os. 

Mange ved også godt, at det handler om vores mentale sundhed, at forskning viser, at netop vores mentale sundhed går i den forkerte retning. Men hvad så? Hvad er det, der sker og hvad kan du gøre for at øge din mentale sundhed?

Du vil med simple øvelser forbedre din mentale sundhed og kan være mere for både dig selv og for dem, du har omkring dig. Dette kursus har fokus på vores evne til at klare os godt på trods af de udfordringer, vi kan stå i og hvad der skal til for, at vi kan øge vores mentale styrke via naturen og videnskabens forklaringer.

Praktisk info: Som noget helt nyt kan du nu deltage i et online temamøde, hvor der er fokus på din mentale sundhed, og hvilke simple ting du kan gøre, for at øge din mentale styrke.

Temamødet sætter fokus på de kendte udfordringer, som vi mennesker kan blive påvirket af, og du guides igennem betydningen af sammenspillet mellem vores tanker, følelser og handlinger.

Vi udnytter denne aften muligheden for at kunne sidde hjemme med yndlings-kaffen eller favorit-teen, og samtidig få inspiration til, hvad du straks kan gøre for dig selv. Helt konkret får du 3 trin til at øge din mentale styrke, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål løbende.”3 trin til mental styrke” afholdes via TEAMS, hvor du modtager et link, så du nemt kan deltage, uanset hvor du er.  

Vil du vide mere om Ivonne og mental sundhed - klik her