Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Indre balance i skoven

Indre balance i skoven

Ønsker du at øge din trivsel og livsglæde i forbindelse med naturen?

Så inviteres du hermed til vores forårsworkshop "Indre Balance i Skoven," hvor du bydes med til et helt særligt forløb mod din personlige trivsel og indre balance i hjertet af naturen. Dette unikke program er skræddersyet til dig, der søger dybere forbindelse til dig selv og den naturlige verden omkring dig.

Dagene er bygget op med blanding af oplæg, øvelser og dialog, og bliver afholdt ved Tønballe Shelterplads. Vi arbejder med teorierne bag den mentale sundhed og naturens effekt. Vi skal bruge vores sanser i naturen både gennem meditation og øvelser der sætter fokus på indre forbundethed og egen tilstand

Vi bevæger os sammen ud i området, hvor der både er smuk skov og hav, og du skal ikke medbringe andet end praktisk tøj efter vejret, og evt. et tæppe, der kan tåle kontakt med skovbunden.

Hvad kan du forvente at få ud af disse workshops?

  • Mental ro og afslapning: Vi laver meditationsøvelser, der støtter dit nervesystem til mere ro og dermed reduceret stressniveauet.
  • Fornyet energi: Skoven er den bedste kilde til naturlig energi, og via sanseøvelser kommer du til at få redskaber til hurtigt at opnå mentale pauser
  • Selvopdagelser: Vi kommer til at arbejde med naturens forbundethed og dine egne rutiner, så du opdager dine følelser og behov på en dybere måde.
  • Livsglæde og velvære: Kontakt til omverdenen skaber en helt særlig forbindelse, og gennem naturen finder vi inspiration til den indre balance, så du kan arbejde på en vedvarende følelse af livsglæde og velvære i din dagligdag.

Du vil på hver workshop blive guidet gennem det hele, og du behøver ikke at have erfaring med naturen eller at have kendskab til teorierne i forvejen. Hvis du i forvejen anvender naturen, er dette forløb din mulighed for at give dig selv en ugentlig energiboost med fokus på din indre balance.

Ivonne er instruktøren på kurset og hun er både uddannet psykoterapeut og naturterapeut. Du kan derfor forvente, at dagene afvikles med fokus på dig som deltager, og der vil være tid til dialog og sparring på tværs i gruppen.

Datoerne: 20.03.2024, 03.04.2024, 10.04.204, 17.04.2024, 24.04.2024 kl. 17.00 til 19.00

Første gang mødes vi ved den offentlige parkeringsplads Tønballevej og går samlet til shelterpladsen.

Har du spørgsmål eller andet inden, er du altid meget velkommen til at ringe