Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Lav din egen BH

Lav din egen BH

Lav din egen BH

Vi begynder kurset med en gennemgang af forskellige materialer, så man har et godt grundlag for at vælge det helt rigtige til sin bh. Derefter kigger vi på opsyede modeller for at få en fornemmelse af, hvad man kunne tænke sig at sy.

Når man har valgt model og materialer, starter det egentlige arbejde.Man begynder med at tegne sit mønster op og klippe modellen ud i de valgte materialer, og så går man i gang med at sy.

Det er en forudsætning for et godt resultat, at man er fortrolig med sin symaskine og at den er i brugbar stand. Undervejs bliver der undervist i relevante teknikker, som f.eks. påsyning af elastik, tubebånd osv. alt efter, hvad der er brug for.

Der er en del ting, som det er en god idé at medbringe, så her er en huskeliste:

  • Symaskine
  • Blyanter, mønsterpapir, tegnetrekant eller lineal, knappenåle, papirsaks, skarp stofsaks, lille skarp og spids saks, opsprætter, som der selvfølgelig ikke bliver brug for, symaskinenåle - tynde til strækstof - og sytråd i forskellige farver alt efter, hvilke farver man kunne tænke sig at sy i.

Ud over dét medbringer jeg materialer af forskellig slags til videresalg. Dette omfatter også bøjler, som kan være lidt af en jungle at købe uden at kunne prøve.

Max. 8 deltagere.