Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Qigong begyndere - letøvede

Qigong begyndere - letøvede

Dette hold  er for dig der ønsker en fordybende og nydelsesfuld pause, hvor du får mulighed for at vende blikket indad, komme ud af hovedet og ned i kroppen.
Fokus vil være at opnå ro og velvære igennem udførelse af Qigong, og derved at (gen)skabe kontakt til egen krop, følelser og behov. 
Du starter præcis der hvor du er, og sammen med de andre på holdet når du stille og roligt videre med øvelserne, ud fra grundprincippet om at “Less is more”.

Hvad er Qigong
Qigong er mindfulness i bevægelse – og bevægelserne er nydelsesfulde. Det er langsomme kinesiske helseøvelser, der er bygget op af selve bevægelsen, åndedrættet, visualisering og energi (qi). 

Hvem kan deltage
Alle – uanset om du har fysiske skavanker eller ikke har prøvet Qigong eller lignende før. Vi står op i Qigong, men øvelserne kan sagtens tilrettes hvis du har behov for at sidde ned. 

Hvordan vil kurset foregå
Det vil være afvekslende Qigong undervisning, hvor vi hver gang kommer godt omkring med de forskellige øvelser. Vi vil lave øvelser som f.eks. kan have fokus på: afstresning, smidighed, styrke, afspænding, smertedæmpning, fordybelse, åndedræt og kropsbevidsthed. 

Der kan også nogle gange være undervisning med et bestemt tema, f.eks. fødder eller åndedræt. 
Vi øver løbende både øvelser der er i serier og øvelser der er enkeltvise, og jeg fortæller om de forskellige øvelser, og hvad de er gode for, undervejs.
 Undervisning vil som udgangspunkt altid være opbygget sådan:
Opvarmning: Hvor vi kommer til stede i undervisningen, varmer kroppen op og vækker vores qi.
Fordybende øvelser: Hvor vi øger fokus på åndedrættet, koncentrationen, det parasympatiske nervesystem, og vender blikket endnu mere indad.
Afslutning: Hvor vi beroliger vores qi, afspænder, og afslutter undervisningen på en god måde.

Hvad skal du medbringe
Løst tøj du som kan bevæge dig i
Evt. skridsikre sokker (især til hvis du ikke bruger en yogamåtte)
• En flaske vand

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig.
Du kan også se mere omkring Qigong og mig: Instagram Nanzie

Glæder mig til at se dig på mit hold