Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Aerial Yoga

Aerial Yoga

Udforsk din fleksibilitet og styrke, mens du føler en ubeskrivelig frihed i luften. Vi bruger en slags yogahængekøjer, kaldet slynger, til at udforske yogastillinger på en lidt anden måde.

Det er en sjov og udfordrende måde at træne på, samtidig med at du forbedrer din kropsholdning og øger din kropsbevidsthed.

Aerial yoga, eller yoga i hængekøje, har en række fordele, der skiller sig ud fra traditionel gulv-yoga. Her er nogle af dem:

  • Frigivelse af spændinger: Den blide gyngen og støtten fra hængekøjen tillader dyb afslapning, hvilket kan hjælpe med at lindre spændinger og stress. Samtidig har du mulighed for at vende på hovedet, uden belastning i nakken eller armene, hvilket kan løsne omkring rygsøjlen.
  • Styrkelse af kernemuskulaturen: Kernemuskulaturen aktiveres, for at opretholde balance og stabilitet, hvilket bidrager til at styrke mavemusklerne og ryggen.
  • Reduceret belastning på led: Fordi du hænger frit i luften, er der mindre pres på dine led under visse øvelser.
  • Forbedret humør: Som med enhver form for motion frigiver yoga i hængekøje endorfiner, hvilket kan forbedre dit humør og reducere stressniveauet.

 

Vi slutter selvfølgelig dagen af med en dyb guidet afspænding hængende i slyngen.

Du behøver ikke forudgående kendskab til yoga eller aerial yoga, bare lysten til at udforske. Vi arbejder med lettilgængelige stillinger i et roligt tempo. Fokus er på at øge kropsbevidstheden.

 

Hvis du er gravid, har alvorlige ryg/nakkeproblemer, hjerte-kar-sygdomme, højt blodtryk eller andre sygdomme, der gør, at du frarådes at hænge på hovedet, er denne type Aerial yoga ikke for dig.